Αποκάλυψη-σοκ: Η Μαλένα ήταν 10 λεπτά νεκρή δίπλα στη Ρούλα Πισπιρίγκου


Εντατικολόγος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» κατέθεσε σοκαριστικά πράγματα για το πρώτο παιδί του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου που έφυγε από τη ζωή, την 3,5 ετών Μαλένα, τον Απρίλιο του 2019.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το Mega, ο γιατρός, ο οποίος έκανε την ανάνηψη στη Μαλένα, αλλά συμμετείχε αργότερα (Ιανουάριος 2022) και στην προσπάθεια επαναφοράς της Τζωρτζίνας, είπε πως το παιδί ήταν νεκρό για τουλάχιστον 10 λεπτά όταν η μητέρα του πήγε να ειδοποιήσει τους γιατρούς!

Στην κατάθεσή του περιέγραψε ότι από τη στιγμή που κλήθηκε στο Νοσοκομείο Ελπίς (όπου νοσηλευόταν το κοριτσάκι) από τους γιατρούς μέχρι να φτάσει, μεσολάβησαν δέκα λεπτά. Κατά τους υπολογισμούς του, η Μαλένα ήταν νεκρή για 20 λεπτά και εκτίμησε πως η 33χρονη καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς ένα δεκάλεπτο.

Προς επίρρωση των όσων υποστήριξε, ο εντατικολόγος επεσήμανε τις πληγές (τις λεγόμενες υποστάσεις) που έφερε το 3,5 ετών παιδί στο σώμα του, πληγές που εμφανίστηκαν λόγω της καθυστέρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου να ειδοποιήσει τους γιατρούς.