Η Ελλάδα χρηματοδοτεί την Τουρκία για την αντιμετώπιση του προσφυγικού!!!





Ποιοι χρηματοδοτούν την εγκληματική πολιτική της Τουρκίας στο θέμα των προσφύγων με συνένοχο την Ευρώπη; Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κρατά ως «όπλο» στα χέρια του το προσφυγικό και με την ίδια ευκολία που ρωτά «τι θέλετε να πνίγονται τα παιδάκια;» με ανάλογη ευκολία κλείνει deal την ώρα που εκείνα πνίγονται! 

Της Γεωργίας Λινάρδου

Δεν είναι εικασία. Πραγματικότητα αποτελεί. Και ο πλέον μετριοπαθής πολίτης της ΕΕ., αντιλαμβάνεται το πόσο δολοφονικά έχει εξελιχθεί το μοντέλο της κατ’ επίφασιν «μεταναστευτικής πολιτικής» της Τουρκίας ή οποία άγεται και φέρεται με έναν βασικό συνένοχο: δυστυχώς, την Ευρώπη!

Τα ποσά που έχει λάβει η Τουρκία από την αρχή της κρίσης της Συρίας δεν είναι αμελητέα. Και δεν αναφερόμαστε μόνον στο πακέτο των 3 δισ., ευρώ στο οποίο θα συμβάλλει και η Ελλάδα, ως χώρα – μέλος της ΕΕ!

Με τόσα χρήματα που έχει λάβει η Τουρκία, η πραγματικότητα θα έπρεπε να ήταν αλλιώς. Οι ροές στο Αιγαίο να ήταν μειωμένες. Όμως, δεν είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ 24ωρο