Σε θετικό κλίμα οι συναντήσεις Μητσοτάκη με Καραμανλή και Σαμαρά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία των δύο πρώην πρωθυπουργών στη Βουλή, δύο ημέρες μετά την εκλογή του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή διήρκεσε περίπου 45 λεπτά και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βγαίνοντας από το γραφείο του κ. Καραμανλή στη Βουλή ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς πήγε η συνάντηση, απάντησε "θαυμάσια". "Του είπατε κάτι για τη στήριξη;" συνέχισαν τις ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι εννοώντας προς τον Μεϊμαράκη. "Τα εν οίκω, μη εν δήμω", τους είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και ανέφερε ότι "το κλίμα ήταν πολύ καλό όπως ήταν πάντα άλλωστε". Σε ερώτηση του parapolitika.gr για τη συνάντηση απάντησε με νόημα "Τα πήγαμε θαυμάσια".

Mitsotakis karamanlis

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Τον κ. Μητσοτάκη ανέμενε στο γραφείο του κ. Σαμαρά και ο κ. Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο του κόμματος το επίσημο πρωτόκολλο της ΚΕΦΕ με τα τελικά αποτελέσματα.

mitsotakis samaras

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη.

Τις επαφές με τους πρώην προέδρους του κόμματος ο κ. Μητσοτάκης ενέταξε στις άμεσες προτεραιότητες του, όπως και τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη.

Αμεσα -όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης- θα πραγματοποιηθεί και η συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στις επόμενες άμεσες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο ορισμός νέων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και νέου γραμματέα της ΚΟ, καθώς επίσης και εκπροσώπου Τύπου.

Διαβάστε επίσης:

Τι δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή!

Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη-Σαμαρά