ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Τελεσίγραφο Βουράκη σε Μώραλη: «Ή Πρόεδρος στον ΟΠΑΝ ή τίποτα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις θέσεις στο Δήμο Πειραιά

- Απαίτηση Βουράκη για ΟΠΑΝ και τελεσίγραφο στον Γιάννη Μώραλη

- Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την αξιοποίηση Βουράκη 

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Υπό μεγάλη πίεση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Μώραλης, καθώς η κατάσταση με τους διάφορους «δελφίνους» έχει ξεφύγει!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Το Piraeus Press άνοιξε πρώτο το φάκελο των διεκδικητών των θέσεων ευθύνης της Νέας Δημοτικής Αρχής, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και σχετικές αναλύσεις που εδράζονται στην κοινή λογική.

Όμως φαίνεται ότι η κοινή λογική έχει εκλείψει τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να έχει προκύψει το απόλυτο μπάχαλο με το οργανόγραμμα του Δημάρχου Πειραιά και τη μια καραμπόλα να διαδέχεται την άλλη!

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΒΟΥΡΑΚΗ

Τελευταίο «κρούσμα» αποτελεί το τελεσίγραφο του πρώην ανεξάρτητου και νυν εκλεγμένου με τον «Πειραιά Νικητή» Δημοτικού Συμβούλου Ιωσήφ Βουράκη, ο οποίος φέρεται να διεμήνυσε στον Γιάννη Μώραλη ότι ή θα του δώσει την Προεδρία του ΟΠΑΝ ή τίποτα άλλο!

Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Δήμαρχος Πειραιά δέχεται πιέσεις και από το ΠΑΣΟΚ για την αξιοποίηση Βουράκη, παρά το γεγονός ότι οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ είναι μόλις 3... Η ισχνή μειοψηφία δηλαδή!

Ο Γιάννης Μώραλης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, δεν έχει δεσμευτεί για κάτι στον Ιωσήφ Βουράκη, καθώς δεν πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός ότι ο κ. Βουράκης εκλέχθηκε σχεδόν οριακά στη 17η θέση... με ότι αυτό σημαίνει για τις αντιδράσεις όσων προηγούνται στη σειρα εκλογής!

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Εμφύλιος» στα Μανιάτικα για Μανωλάκο και καραμπόλες με δυνατά ονόματα!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Νίκος Βλαχάκος απαιτεί 5 θέσεις για να υπάρξει συνεργασία με Μώραλη

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Οι καραμπόλες και αυτοί που έχουν «κλειδώσει»