ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΣΟΥΔΗ: Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη και το συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε» 

- Δείτε ποια είναι η Ιωάννα Τοσούδη

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Ιωάννα Τοσούδη είναι δραστήρια και γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας και ιδιαίτερα η γειτονιά που γεννήθηκε και εξακολουθεί να ζει, η Δραπετσώνα.

Συστρατεύεται στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με τον Φίλιππο Καμπούρη.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΟΣΟΥΔΗ:

Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Δραπετσώνα μέχρι την ηλικία των 5 ετών. Επανήλθε στο Κερατσίνι πριν από 20 χρόνια και τα τελευταία 8 ζει στην Δραπετσώνα.

Είναι μητέρα 3 παιδιών 17,12,και 5 ετών.
Είναι απόφοιτη Γενικού Λυκείου και έχει εργαστεί για 18 χρόνια ως υπάλληλος γραφείου σε πολυεθνική εταιρεία στο εμπορικό τμήμα ως Βοηθός Αγοραστή και στην συνεχεία ως υπάλληλος σε κατάστημα εστίασης της περιοχής της.
Από πολύ μικρή έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Στόχος της είναι μαζί με τον Φίλιππο Καμπούρη να δημιουργήσουν αθλητικές υποδομές και στις δυο πόλεις (Κερατσίνι και Δραπετσώνα), ώστε να μπορούν όλα τα παιδιά από μικρές ηλικίες να έχουν την επιλογή να ασχοληθούν με διάφορα αθλήματα (π.χ. ενόργανη γυμναστική) που αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν στην περιοχή και όχι μόνο για τα συνηθισμένα αθλήματα (μπάσκετ, βόλεϋ, ποδόσφαιρο).
Μεγάλος στόχος της θα είναι επίσης σε όλες τις πλατείες και τα κεντρικά σημεία και των δυο περιοχών να τοποθετηθούν κάδοι ανακύκλωσης και με την ανάλογη ενημέρωση των πολιτών να φτιάξουν έναν Δήμο που θα γίνει ο πρώτος στο θέμα αυτό.
Η υποψήφια δήλωσε: 
«Όλοι μαζί θα συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στο να φτιάξουμε και να αξιοποιήσουμε ό,τι διαθέτουμε με σκοπό να φτιάξουμε ένα Δήμο πρότυπο! Και θα το πετύχουμε! »