ΠΕΡΑΜΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου για τον Γιώργο Δικαίο (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η «Συνεργασία Δικαίου» του υποψηφίου Δημάρχου Περάματος Γιώργου Δικαίου εγκαινίασε τα γραφεία της

- Πλήθος κόσμου στην «πρώτη επίσημη» του συνδυασμού 

Παρά την έντονη βροχόπτωση που προηγήθηκε, λίγη ώρα πριν τα προγραμματισμένα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Συνεργασία Δικαίου» στο Πέραμα, πλήθος φίλων του Γιώργου Δικαίου και των υποψηφίων του, έδωσαν δυναμικό «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση.

Παρουσία 300 φίλων του συνδυασμού του Γιώργου Δικαίου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των γραφείων και ακολούθως ο κ. Δικαίος πραγματοποίησε την καθιερωμένη προεκλογική ομιλία, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του.

Ο κ. Δικαίος κέρδισε το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκομένων, ιδίως κατα το τέλος της ομιλίας του, όταν συγκινημένος ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του που έδωσαν δυναμικό παρών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο τ. Υπουργός Τάσος Νεράντζης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Β Πειραιά κ.κ. Μαρκόπουλος Δημήτρης και Βουτυράκου Σταυρούλα, ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής ΝΔ Περάματος κ. Τζομπανάκης Δημήτρης, ο Εκδότης του Piraeus Press και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος και ο κ. Μπιλίρης Νικόλαος γνωστός Δικηγόρος του Πειραιά και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο.

Λόγω τροχαίου ατυχήματος, δεν κατάφερε να παραστεί ο εκπρόσωπος του Γιώργου Πατούλη κ. Λεωνίδας Δραγουμάνος.

Η κ. Βουτυράκου στον σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στην αυθεντική προσωπικότητα του Γιώργου Δικαίου και δήλωσε απόλυτα πεπεισμένη για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματός του.

Ο κ. Ευσταθόπουλος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας τη μεγάλη ευθύνη που θα κληθεί να αναλάβει ο Γιώργος Δικαίος στο άμεσο μέλλον, καθώς θα αποτελέσει ρυθμιστικό παράγοντα για τις εκλογικές εξελίξεις στο Δήμο Περάματος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ