Ανεπιθύμητος πλέον στις Σέρρες ο Αντώνης Σαμαράς! (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


"Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος". Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της πρώτης εξόρμησης του Αντώνη Σαμαρά στην επαρχία, μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να πάει στην γενέτειρα των καραμανλήδων για ένα θέμα το οποίο έχει προκύψει εδώ και αρκετό καιρό (δύο μηνών θέμα) και αφορά τις πλημμύρες του Στρυμόνα. Αυτό που εισέπραξε ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός είναι η κατακραυγή από πολίτες και μάλιστα μία ιδιαίτερα ευαίσθητη ομάδα, όπως οι αγρότες. 

 "Είσαι αλήτης, ήρθαμε στην Κηφισιά να σε δούμε κι εσύ μας έπνιξες στα χημικά", του φώναζαν μεταξύ άλλων οι αγρότες, ενώ στο χωριό Πετελεινό είχαμε και δύο προσαγωγές. 

Οι πληροφορίες λένε πως ο Αντώνης Σαμαράς, επικοινώνησε με τον Κώστα Καραγκούνη και του ζήτησε να μιλήσει με τον Ταξίαρχο, ώστε να αφεθούν ελεύθεροι, κάτι που θυμίζει άλλες εποχές, όταν οι πολιτικοί είχαν την νοοτροπία του κομματάρχη που σηκώνει το τηλέφωνο και δίνει... εντολές. 

Το πιο αρνητικό ωστόσο είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς, δεν έχει καταλάβει πως είναι στην "black list" των πολιτών για όσα έκανε η κυβέρνηση του και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στην πρώτη  εξόρμηση του μετά τις εκλογές, αφού είναι πρωτοφανές φαινόμενο, να αποδοκιμάζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η σημειολογία εξάλλου να αποδοκιμάζεται ο αρχηγός της ΝΔ, εντός των Σερρών, είναι έντονη αφού μιλάμε για την γενέτειρα των καραμανλήδων και δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο στην ιστορία του κόμματος.

Αυτό πάντως που πρέπει να σκεφτούν σοβαρά στην Συγγρού, είναι ποιά θα είναι η επόμενη εξόρμηση του προέδρου του κόμματος, καθώς από την πρώτη απόπειρα, το μόνο που έμεινε είναι οι αποδοκιμασίες. 

Η κυρία μάλιστα που προσήχθη κάνοντας δηλώσεις έβαλε τίτλο: 

"Όταν το θράσος περισσεύει. Μόνο εις βάρος του ήταν η επίσκεψη στις Σέρρες"

Το μόνο βέβαιο είναι οι Σέρρες δεν θα μπουν στο πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ για αρκετό καιρό....

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ