

Νέα συνάντηση και κατ’ ιδίαν επαφή θα έχουν την Πέμπτη ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και η Γερμανίδα Καγκελάριος.
Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδος με τους δανειστές βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο η συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ αναμένεται να είναι καθοριστική για τις εξελίξεις.
Οπως ανακοινώθηκε ο κ. Τσίπρας θα έχει κατ' ιδίαν συνομιλίες με την Αγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες. Υπενθυμίζεται ότι η έκτακτη σύνοδος κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχει ως αντικείμενο τη μετανάστευση και αποφασίστηκε μετά τα τραγικά ναυάγια των τελευταίων ημερών στη μεσόγειο.
Ο γερμανικός Τύπος μάλιστα έχει εδώ και μέρες που καταγράφει στα πρωτοσέλιδά του τα σενάρια περί Grexit, τα οποία...
φουντώνουν όσο το βλέμα της Ελλάδας στρέφεται προς την Ρωσία, ενώ σήμερα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ξεκαθάρισε ότι το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας δεν υπάρχει για την Ελλάδα
