ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Τα Αποτελέσματα των Εκλογών και το έντονο παρασκήνιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Τα πάνω κάτω στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά

- Ο απερχόμενος Πρόεδρος Νίκος Πλατανησιώτης δεν κατάφερε να πάρει την αυτοδυναμία όπως ανέμενε η παράταξή του

- Δυναμικό come back από τη Βάνα Ανεμοδουρά

- Στον αέρα όλα ενόψει της πρώτης συνεδρίασης του νέου ΔΣ που θα εκλέξει νέο Πρόεδρο

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με μια αρκετά δυναμική επιστροφή η πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βάνα Ανεμοδουρά, ανέτρεψε τα αρχικά σχέδια του απερχόμενου Προέδρου Νίκου Πλατανησιώτη για αυτοδυναμία.

Νίκος Πλατανησιώτης

Είναι γεγονός ότι το τελικό αποτέλεσμα δε δικαιώνει το συνδυασμό του κ. Πλατανησιώτη, καθώς μόλις λίγες μέρες πριν, σε μια «μεγαλειώδη» εκδήλωση που διοργάνωσε στο Μικρολίμανο, από την οποία παρήλασαν πλήθος Βουλευτών και αιρετών αρχόντων του ευρύτερου Πειραιά, υπήρχε διάχυτη η αισιοδοξία ότι οδεύει για αυτοδυναμία και μάλιστα με σχετική άνεση.

Η κάλπη όμως επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη!

Βάνα Ανεμοδουρά

Από τις 15 συνολικά έδρες η παράταξη του κ. Πλατανησιώτη κατάφερε να πάρει τις 7 έδρες ενώ η κ. Ανεμοδουρά τις 4.

Από 1 έδρα πήραν οι υπόλοιποι συνδυασμοί.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ήδη παρασκηνιακά παίζεται «σκληρό διαπραγματευτικό παιχνίδι» με την «έδρα του  μεγάλου ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά» να αποτελεί το κλειδί... μιας και πολλά ακούγονται για την εν λόγω προσπάθεια!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PP ήδη έχει υπάρξει μια πρώτη επαφή του συστήματος Πλατανησιώτη και του μεγάλου ιδιωτικού θεραπευτηρίου στα πλαίσια της «καλής συνεννόησης», η οποία θα φανεί εκ των υστέρων τι περιλαμβάνει εφόσον ευοδωθεί.

Από την άλλη, η κ. Ανεμοδουρά φαίνεται να είναι πιο κοντά με τις άλλες δυο παρατάξεις, ενώ φέρεται να συζητά και εκείνη επί ίσοις όροις με το συνδυασμό του ιδιωτικού θεραπευτηρίου που κατέλαβε τη μια έδρα.

Οι καλά γνωρίζοντες τα του ιατρικού κόσμου του Πειραιά, μας λένε πως δεν αποκλείεται μια μεγάλη έκπληξη, αν και ο κ. Πλατανησιώτης έχει σχετικό προβάδισμα... παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου προέκυψαν ζητήματα που προβλημάτισαν τους γιατρούς του Πειραιά.