ΠΟΡΟΣ: Η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής στον Πόρο.

Πλήθος κόσμου, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής έδωσαν το παρών στην ορκωμοσία του Νέου Δημάρχου του νησιού, κ . Γιάννη Δημητριάδη.

Αφού πραγματοποιήθηκε η τελετή το λόγο πήρε ο απερχόμενος Δήμαρχος, κ. Στρατηγός ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους Δημότες του Πόρου για τα 3,5 χρόνια της θητείας του ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Δήμαρχο.

Με τη σειρά του ο νέος Δήμαρχος, κ. Δημητριάδης τόνισε μεταξύ άλλων: 
"Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη σημερινή διαδικασία. Νιώθουμε τιμή και περηφάνια για τα καθήκοντα που αναλαμβάνουμε, για τον Πόρο μας. Μας διακατέχει και ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης, για τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε από αύριο.

Η συγκυρία η σημερινή, είναι πολύ ιδιαίτερη για τον τόπο και το Δήμο, γιατί δεν πρόκειται για μια απλή αλλαγή προσώπων στη διοίκηση του Δήμου, αλλά πρόκειται για μια πολιτική αλλαγή, η οποία είναι ριζική. Είναι μια αλλαγή που αποφάσισε ο λαός του Πόρου.

Ο λαός του Πόρου μας έχει καλέσει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Μας έχει καλέσει να αλλάξουμε και το μοντέλο διοίκησης και αυτό θα το δείτε να αλλάζει από την πρώτη μέρα. Οι σύμβουλοι της παράταξης μου, θα αναλάβουν καθήκοντα και αρμοδιότητες, όπως είχαμε δεσμευτεί και προεκλογικά. Ο καθένας να αναλάβει από κάποιον τομέα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε".








Πηγή φωτογραφιών: Porosnews.gr