Ποιος Πειραιώτης έπεισε τον Τζόνι Ντεπ να αγοράσει ελληνικό νησί!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η είδηση έσκασε πριν από δυο μέρες.

Στο τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου ειδήσεων αναγραφόταν: Ο Τζονι Ντεπ  αγόρασε το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα, ανάμεσα στο Μαράθι και την Πάτμο». Σύμφωνα με όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, ο Τζόνι Ντεπ κατέβαλε 4,2 εκ. ευρώ για να αποκτήσει το νησί και θα έρθει στην Ελλάδα τέλη Ιουλίου για να το δει από κοντά».

Τι συνέβη όμως πίσω από την είδηση αυτή; Ποιος Έλληνας ερέθισε τον ηθοποιό προκειμένου να δεί την Ελλάδα ως πόλο έλξης και τελικώς αγοράς του νησιού;

Ο επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης. Ο δαιμόνιος Έλληνας συναντήθηκε πριν λίγους μήνες με τον Ντέπ στη Νέα Υόρκη-σε κλειστό πάρτι κοινού φίλου τους- και για περισσότερες από δύο ώρες εξηγούσε στον Αμερικανό ηθοποιό το… «Γιατί στην Ελλάδα».

Η επιρροή του ήταν τόσο μεγάλη που σύμφωνα με πηγές έκανε τον Ντέπ να πάρει την απόφαση και να προχωρήσει στην αγορά του νησιού.

Η επικοινωνία των δυο αντρών μάλιστα συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το mail που για πρώτη φορά έρχεται στο φώς της δημοσιότητας είναι κομμάτι της αλληλογραφίας του Έλληνα επιχειρηματία με εκπρόσωπο του Ντέπ. Σύμφωνα με αυτό ο κ. Κοκλώνης προσκαλεί τον χολιγουντιανό ηθοποιό να έρθει στην Ελλάδα με δικά του έξοδα. Και το κάνει ως φόρο τιμής και σεβασμού απέναντί του.

Μακάρι και άλλοι Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό να δείχνουν με παρόμοιο τρόπο την αγάπη τους στη χώρα μας. Πόσο μάλλον αυτή την εποχή που τα ζόρια είναι πολλά.

Πηγή: Nassosblog