Δυναμικό come back στην ελληνική αγορά από τον Mr Airfasttickets Νίκο Κοκλώνη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πρόεδρος της Airfasttickets επέστρεψε από την Κίνα πιο ισχυρός από ποτέ!
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, ο Νίκος Κοκλώνης, πιο έμπειρος και πιο δυνατός από ποτέ, επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ ετοιμάζει με τους στενούς του συνεργάτες τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα, μετά τη μεγάλη επιτυχία της Airfasttickets.
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νίκος Κοκλώνης είναι έτοιμος να επενδύσει σε καινοτόμες ιδέες τις οποίες έχει στη διάθεσή του και εξετάζει με μεγάλη προσοχή, ανώ παράλληλα κάνει ένα κύκλο επαφών με σημαντικούς ανθρώπους του επιχειρηματικού και εκδοτικού κόσμου, προκειμένου να προετοιμάσει και να παρουσιάσει μια μεγάλη συνεργασία έκπληξη, η οποία και θα ταρακουνήσει τα νερά του εγχώριου επιχειρείν για τα καλά!
 
Ο Πειραιώτης επιχειρηματίας πρόκειται να επενδύσει κυρίως στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών, αλλά και σε πιο ''παραδοσιακές βιομηχανίες'', όπως έχει κάνει ήδη στο χώρο της μουσικής, για εκείνους που γνωρίζουν καλά τα της showbiz.
 
Επιδίωξή του να παραμείνει στο φυσικό του χώρο, που δεν είναι άλλος από το μεγάλο λιμάνι, τον Πειραιά, στον οποίο γεννήθηκε, μεγάλωσε και μεγαλούργησε επιχειρηματικά!
 
Και όπως σας λέμε από καιρό... Ο Πειραιάς θα αποτελέσει το κέντρο των επιχειρηματικών εξελίξεων στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Και ο Νίκος Κοκλώνης το γνωρίζει αυτό και δε φαίνεται να είναι διατεθειμένος να μείνει εκτός!
 

1KINASWW

 
Διαβάστε επίσης: