ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ: Μείωση 20% για δεύτερη συνεχή χρονιά έκανε ο Δήμος Πειραιά στον Μάρκο Σεφερλή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα από τα πιο καταξιωμένα - αν όχι το πλέον καταξιωμένο - θερινά θέατρα του Λεκανοπεδίου Αττικής είναι το Δελφινάριο.

Θα τολμούσαμε να πούμε ότι είναι συνυφασμένο με την καλοκαιρινή διασκέδαση των Αθηναίων και των Πειραιωτών.

Την αρχή είχε κάνει ο αείμνηστος Στάθης Ψάλτης με τις ανεπανάληπτες επιθεωρήσεις και τα τελευταία χρόνια τα ηνία έχει πάρει ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο οποίος μάλιστα καταγράφει τεράστια επιτυχία, καθώς 6 ημέρες την εβδομάδα το θέατρο γεμίζει ασφυκτικά!

Η Δημοτική Αρχή Μώραλη, αποφάσισε παρόλα αυτά, να προβεί σε μείωση του μισθώματος του Δελφιναρίου κατά 20%, για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Αντιλαμβανόμαστε ότι διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης, όμως αυτό ισχύει για όλους μας.

Όταν λοιπόν ο Δήμος Πειραιά έχει ένα Δημοτικό Θέατρο που "μπαίνει μέσα" κάθε χρόνο αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όταν έχει ένα Βεάκειο Θέατρο που γεμίζει κατά τους θερινούς μήνες (χωρίς ειδικές εκπτώσεις στους παραγωγούς), όταν οι Δημότες Πειραιά πληρώνουμε από τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη στην Ελλάδα, όταν το κέντρο της πόλης είναι απροσπέλαστο τα τελευταία χρόνια λόγω των έργων ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ έχοντας καταδικάσει τους επιχειρηματιες του Πειραιά... πόσο λογικό, πόσο δίκαιο και πόσο ηθικό είναι άραγε να προβαίνεις σε μια τέτοια ενέργεια;

Του χρόνου μήπως να του προτείνουμε να τον πληρώνει κιόλας ο Δήμος Πειραιά για να ανεβάζει τις παραστάσεις του ο κ. Σεφερλής;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:

«Μείωση του ετήσιου μισθώματος του Θερινού Θεάτρου “Μενάνδρειο”, το οποίο μισθώνει από το Δήμο η εταιρεία “The art of Comedy-Καλλιτεχνικές Παραγωγές Α.Ε.”, σε ποσοστό 20%, για το έτος 2017, σύμφωνα με τη με αρ. 111/7-7-17 απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.».

Η ίδια ακριβώς απόφαση είχε παρθεί και τον Σεπτέμβριο του 2016!