Ποιους θέλει ο Καλημέρης στο Epsilon;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, Τζώννυ Καλημέρης που έχει αναλάβει την ευθύνη να οργανώσει τους τομείς ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα του καινούργιου epsilon με... δυνατά ονόματα.

Μεταξύ αυτών στους οποίους έχει κάνει κρούση λέγεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso, ότι είναι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος και, μάλιστα, ότι έχει ήδη σκεφτεί σε τι πρόγραμμα θα ήθελε να δει καθέναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο ισχυρός άντρας του σταθμού πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του φίλου του Λιάγκα, με τον οποίο μοιράζεται την ίδια αγάπη για τα θαλάσσια σπορ, στα late night shows, αλλά δεν θα απέκλειε και την πιθανότητα να του εμπιστευόταν την παρουσίαση ενός δυνατού τηλεπαιχνιδιού, έξυπνου και γρήγορου!

Κι αυτό γιατί αν «κλείσει» στο κανάλι και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Τζώνη Καλημέρης θα προτιμήσει να βάλει εκείνον στην καρέκλα του παρουσιαστή ενός talk show και να κρατήσει για τον Λιάγκα το τηλεπαιχνίδι, στο οποίο ο τελευταίος έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν με επιτυχία.

Προς το παρόν, παράλληλα με τα νέα πρόσωπα με τα οποία συζητούν για να βρεθούν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο epsilon, οι υπεύθυνοι του σταθμού εξετάζουν και πολλά concepts εκπομπών.

Ποιους θέλει ο Καλημέρης στο Epsilon;

Ποιους θέλει ο Καλημέρης στο Epsilon;

Ποιους θέλει ο Καλημέρης στο Epsilon;

Πηγή: www.gossip-tv.gr