Ο Λιάγκας μιλάει για τον χωρισμό και ξερνάει βατράχια για τον…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η φωτογράφιση του παρουσιαστή για το εξώφυλλο μηνιαίου ένθετου Κυριακάτικης εφημερίδας έγινε ήδη όπως βλέπετε στην φωτογραφία και το περιοδικό θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή.

Χαμογελαστός αλλά και αδυνατισμένος ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για όλα. Το Lucky Room, το Rising Star αλλά για πρώτη φορά και για τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά.Με διπλωματικό τρόπο και χωρίς πολλά – πολλά.

Επαγγελματίας και έμπειρος στον χώρο ο Γιώργος Λιάγκας αφού έδωσε από κοινού την δήλωση του χωρισμού στην εφημερίδα του κουμπάρου του Νίκου Χατζηνικολάου επέλεξε να δώσει την πρώτη συνέντευξη σε άλλη εφημερίδα. Και σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει σε άλλο ένθετο του ίδιου ομίλου και συνέντευξη – εξώφυλλο της Φαίης Σκορδά.

Αυτό που βέβαια έχει προκαλέσει μεγάλη απορία στην δημοσιογραφική πιάτσα είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά «αδειάζουν» επανηλημένα το lifestyle έντυπο του ομίλου ΑΝΤ1. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με συγκεκριμένο στέλεχος του περιοδικού, για την ακρίβεια με δυσκολία κρύβουν την αντιπάθειά τους για το εν λόγω άτομο.

«Ξερνούν βατράχια όταν βλέπουν το όνομά του στα κινητά τους» είναι η φράση που μας μεταφέρθηκε χωρίς βέβαια εμείς να το έχουμε διαπιστώσει ιδίοις όμασσι οπότε και δεν το υιοθετούμε σε καμία περίπτωση. Και βέβαια το πρώην ζευγάρι δεν ξεχνά ποτέ το γεγονός πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δημοσιοποίησε πριν μερικά χρόνια την εγκυμοσύνη της Φαίης στον μικρό Δημήτρη χωρίς καν να πάρει ένα τηλέφωνο.   

Πηγή: nassosblog