Σοκ στη Μαγνησία: Μητέρα ζούσε επί 10 μέρες με τον νεκρό γιο της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Αστυνομία ειδοποίησαν περίοικοι καθώς τις τελευταίες ημέρες από την περιοχή του σπιτιού αναδύονταν έντονη δυσοσμία - Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του άνδρα στην αυλή του σπιτιού

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν την Κυριακή αστυνομικοί και το πλήρωμα ασθενοφόρου όταν έπειτα από εισαγγελική εντολή μπήκαν σε σπίτι στο Σέσκλο Mαγνησίας.

Στην αυλή του σπιτιού εντόπισαν έναν άνδρα, σε αρχικά στάδια σήψης, ενώ στο σπίτι διαμένει και μια ηλικιωμένη, η οποία όπως διαπιστώθηκε είναι μητέρα του.

Συγκεκριμένα, την Αστυνομία ειδοποίησαν περίοικοι καθώς τις τελευταίες ημέρες από την περιοχή του σπιτιού αναδύονταν έντονη δυσοσμία. Μετά από εισαγγελική εντολή, αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και σε σημείο της αυλής εντόπισαν τον νεκρό γιο της, ηλικίας 60 ετών περίπου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, και όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός για τουλάχιστον 10 έως 15 ημέρες, ενώ από την Αστυνομία έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια και ο ακριβής χρόνος θανάτου του.

Η τοπική κοινωνία στο Σέσκλο είναι ανάστατη από το γεγονός αυτό, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: Protothema.gr