Ωρες αγωνίας για τον νεογέννητο γιο του Ρουβά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στιγμές αγωνίας έζησαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, που από χθες βρίσκονται σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων με τον νεογέννητο γιο τους. Ο μικρούλης παρουσίασε κάποια αδιαθεσία και οι γονείς του χωρίς δεύτερη σκέψη τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί, παίρνοντας τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων, ήταν καθησυχαστικοί. Ωστόσο, τόσο

η Κάτια όσο ο Σάκης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων. Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του πως ο μικρός θα πρέπει να παραμείνει νοσηλευόμενος. Οπως τους διευκρίνισαν, οι λόγοι είναι καθαρά προληπτικοί και η νοσηλεία γίνεται ώστε να αποσαφηνιστεί η φαρμακευτική αγωγή που είναι ενδεδειγμένη για τη λοίμωξη που παρουσίασε.

Οι εξετάσεις θα δείξουν αν το μόλις ενός μήνα αγοράκι έχει προσβληθεί από βρογχιολίτιδα, ασθένεια την οποία αντιμετωπίζουν πολλά βρέφη, μέχρι να συμπληρώσουν τον πρώτο χρόνο της ζωής τους. Ειδικά μάλιστα όταν έχουν μεγαλύτερα αδέρφια, τα οποία πάνε σχολείο και συναναστρέφονται άλλα παιδιά. Εννοείται ότι μέχρι ο μικρός να πάρει εξιτήριο, Ρουβάς και Ζυγούλη πρέπει να κάνουν το πρόγραμμά τους... λάστιχο, ώστε να βρίσκονται και στο νοσοκομείο και να φροντίζουν τα τρία μεγαλύτερα βλαστάρια τους.

Πηγή: espressonews.gr