Επίθεση βιτριόλι: Τα “ύποπτα” σχόλια στο προφίλ της 34χρονης και τα απειλητική μηνύματα – Καταγγελία στη Δίωξη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μουδιασμένο είναι το Πανελλήνιο με την άνανδρη επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Θεοδοσίου

Ωστόσο, πολλοί φαίνεται πως δρουν χωρίς λογική. Στα σχόλια της φωτογραφίας της καλλονής 34χρονης στο facebook χρήστες του διαδικτύου που συμπάσχουν με το δράμα της Ιωάννας αναφέρουν πως υπήρξαν δυο γυναικεία προφίλ που έγραφαν πικρόχολα και ίσως "ύποπτα" σχόλια εναντίον του θύματος βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα για το ποιόν της άτυχης.

Μάλιστα, ένας χρήστης του facebook έχει κάνει καταγγελία στην Αστυνομία και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα εν λόγω προφίλ σημειώνοντας πως ίσως θα πρέπει να ερευνηθούν από τις αρχές.

Άλλη κοπέλα γράφει πως παίρνοντας το μέρος του θύματος και έχοντας εναντιωθεί σε πικρόχολες τοποθετήσεις που έκαναν χρήστες εναντίον της άτυχης 34χρονης, λίγο μετά δέχθηκε απειλητικά μηνύματα που έγραφαν πως "θα πρέπει να προσέχεις".

"Τα σχόλιά μου ενόχλησαν και έλαβα περίεργα μηνύματα. Θα ομολογήσω ότι τρόμαξα και δε θέλω καμία ανάμειξη μιας και έχω οικογένεια", ανέφερε η κοπέλα που αφού εναντιώθηκε στα πικρόχολα σχόλια χρήστριας του facebook που έθιγαν την 34χρονη, έλαβε απειλητικά μηνύματα.

Πηγή:Ereportaz.gr