Επίθεση με βιτριόλι – Αποκαλυπτική μαρτυρία: Σταμάτησα μαυροφορεμένη γυναίκα με ψυχρό βλέμμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φως στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην 34χρονη ενδέχεται να ρίξει μια αποκαλυπτικά μαρτυρία, αφού καταστηματάρχης της περιοχής υποστηρίζει πως βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την δράστιδα.

Την αποκαλυπτική μαρτυρία μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με αυτή η μαυροντυμένη γυναίκα έχει μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καταστηματάρχης.

Μέσα από το Θριάσιο η 34χρονη δεν σταματά να ρωτά για τις εξελίξεις στην έρευνα των αστυνομικών. Επαναλαμβάνει πως μόλις θυμηθεί το παραμικρό θα ενημερώσει τις αρχές.