My style rocks – Ραμόνα Βλαντή: Η παίκτρια που έχει κλέψει την παράσταση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


My style rocks – Ραμόνα Βλαντή: Όσοι έχετε παρακολουθήσει έστω και μια φορά το My Style Rocks σίγουρα σας έχει μείνει στο μυαλό η Ραμόνα Βλαντή.

Πρόκειται για την όμορφη κοπέλα που αντιδρά έντονα στα λόγια των κριτών, ενώ δεν διστάζει να κρίνει πολύ αυστηρά τις υπόλοιπες κοπέλες.

Ποια είναι όμως η Ραμόνα και τι έχει κάνει στη ζωή της;

Είναι 33 ετών και κατάγεται από τη Ρουμανία, ενώ ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών. Στα 19 της μετακόνισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Business Communication και παντρεύτηκε Έλληνα με τον οποίο έχουν δυο κόρες. Έχει δικό της fashion blog και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Έχω δουλέψει για τα περισσότερα fashion brands και έχω κάνει πάμπολλες διαφημίσεις, όπως π.χ. τα ηλεκτρικά είδη LG. Μου αρέσει να ψάχνομαι ανακαλύπτοντας συνεχώς νέους δρόμους. Ήρθα στην Ελλάδα 19 ετών έχοντας μόνο μια βαλίτσα στο χέρι και πολλά όνειρα. Ήθελα να πετύχω και πέτυχα. Πάντα θα υπάρχει, όμως, ένας οίκος που θα αποτελεί το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Για μένα αυτοί είναι οι οίκοι Dior και Chanel», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις δουλειές και τη ζωή της:

ραμονα

ραμονα

ραμονα

ραμονα

ραμονα

thepressroom.gr