Το ξέσπασμα παίκτριας του My Style Rocks: «Είναι τραγικό…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


My Style Rocks: Η Τάμτα Μαστοράκη ξέσπασε μέσω της Espresso, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της από το reality μόδας του ΣΚΑΙ.

«Το My style rocks φέτος δεν είναι εκπομπή μόδας. Το έχουν κάνει reality Πιστεύω ότι αδικήθηκα και από την κριτική επιτροπή και από τα κορίτσια. Έχουν κάνει κλίκα. Δεν θα πω ονόματα, γιατί φαίνεται. Είμαι χαμηλών τόνων άνθρωπος και γι’ αυτό δεν έκανα ούτε ίντριγκες ούτε καβγάδες. Γενικώς μας έλεγαν εκεί μέσα ότι θέλουν ίντριγκα. Οι εντάσεις είναι όλες αληθινές και υπάρχουν και πίσω από τις κάμερες», αποκαλύπτει.

Και συνεχίζει:

«Ως εμπειρία η συμμετοχή μου υπήρξε ενδιαφέρουσα. Στην αρχή ήταν τέλεια, αλλά έπαψε να είναι έπειτα από τρεις εβδομάδες. Η πίεση ήταν μεγάλη. Τα γυρίσματα κρατούσαν είκοσι ώρες. Γυρίζαμε τρία επεισόδια την ημέρα! Και είχαμε μισή μέρα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, να βρούμε έξι outfits. Είναι τραγικό… Είχε πάρα πολύ άγχος, πολύ τρέξιμο και πολύ μεγάλη πίεση. Και ψυχολογική και σωματική. Ο κόσμος δεν τα ξέρει αυτά. Δεν τα βλέπει…».

Εριξε και τα καρφιά της στην κριτική επιτροπή

«Στην κριτική επιτροπή ξέρεις τι κάνουν; Σε ανεβάζουν και σε κατεβάζουν. Εγώ από την αρχή, από την πρώτη εβδομάδα, έδωσα το στιλ μου και ήμουν νικήτρια.

Μετά λόγω πίεσης έπαθα… κοκομπλόκο. Εγώ ούτε βιτρίνες φόρεσα ούτε αντιγραφές έκανα. Όπως ντυνόμουν στο παιχνίδι ντύνομαι κι έξω.

Αυτό είναι το στυλ μου. Και, ναι πιστεύω ότι αδικήθηκα και από την κριτική επιτροπή και από τα κορίτσια.

Με αδίκησαν τρεις φορές συνεχόμενα και με έβγαλαν δυο φορές προτεινόμενη. Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό που έφυγα.»