Στο κατάμεστο ΣΕΦ οι Πειραιώτες έδειξαν ποιος είναι ο Δήμαρχος του Πειραιά!


Μέχρι και τη σημερινή συγκέντρωση που στόχο είχε την παρουσίαση του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου στους Πειραιώτες, πίστευα ότι δε θα μπορούσε να υπάρξει πιο μαζική εκδήλωση από εκείνη του ΟΛΠ

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου


Κι όμως διαψεύστηκα πανηγυρικά!

Αν και δεν είχα τη δυνατότητα λόγω ανωτέρας βίας να παρευρεθώ εγκαίρως στην εκδήλωση, το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο από το εσωτερικό της αίθουσας Μελίνα Μερκούρη του ΣΕΦ, αλλά και τον χώρο εκτός αιθούσης, με εξέπληξε ευχάριστα!

Όχι απλά γιατί οι Πειραιώτες έδειξαν ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο επιτακτικά, την προτίμησή τους στο συνδυασμό ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ του Βασίλη Μιχαλολιάκου, στον οποίο έχω κι εγώ την τύχη και την τιμή να συμμετέχω, αλλά γιατί φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται και πάλι για τα δρώμενα στην πόλη τους!Και αυτό το τελευταίο είναι το σημαντικότερο όλων. Οι Πειραιώτες γίνονται και πάλι ενεργοί δημότες.
Κάτι όμως που δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Πρώτος ο Δήμαρχος Πειραιά με τη συνεχή του παρουσία στην πόλη και το έργο της Δημοτικής Αρχής έδειξαν το δρόμο. Η πλήρης μεταστροφή των εργαζομένων στο Δήμο Πειραιά έδειξε το δρόμο!
Οι ίδιοι οι Πειραιώτες, αφού έλαβαν το μήνυμα της αλλαγής έδειξαν στο δρόμο και στους υπόλοιπους!

Και αυτή η αλλαγή θα συνεχιστεί είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Αρκεί που το ζητά ο πειραϊκός λαός!

Και φυσικά αυτός θα είναι και ο δρόμος που θα ακολουθήσει η δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου στην προσεχή πενταετία!

Στην πενταετία που θα αλλάξουμε, όλοι μαζί, τον Πειραιά μας!

Εμείς βάλαμε τις βάσεις, εμείς μπορούμε, γνωρίζουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε, παίρνοντας δύναμη από την εμπιστοσύνη σας!

Συνεχίζουμε λοιπόν…

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK