ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Ο κομβικός ρόλος του Άδωνη Γεωργιάδη στην εκλογή Προέδρου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάποιοι τον αποκαλούν "λαγό", κάποιοι "μπαλαντέρ", κάποιοι "άσο στο μανίκι"...
 
 
Ο λόγος για τον τ. Υπουργό και υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.
 
Εγώ ήμουν ένας από τους πλέον σκληρούς επικριτές τους, μέχρι τη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου... Οπότε και με έκανε να αναθεωρήσω για αρκετά.
 
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτές τις εκλογές έχει τον πιο κομβικό ρόλο!
 
Καθώς πέραν του αποτελεί στα μάτια αρκετών Νεοδημοκρατών τον γνήσιο εκφραστή της λαϊκής δεξιάς με το προφίλ του δεξιού που ξεκίνησε από το μηδέν και τα κατάφερε στη ζωή του (εννοώντας ότι δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι), επιπροσθέτως κατέχει το επικοινωνιακό όσο κανένας ίσως εκ των συνυποψηφίων του.
 
Σημαντικά του μειονεκτήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα του στερήσουν το δικαίωμα να φτάσει στην πηγή και να πιει νερό, ο πρότερος πολιτικός του βίος και η "αντισυστημικότητα", που και σε αυτές τις εσωκομματικές διεργασίες της ΝΔ θα παίξει σημαντικό ρόλο... Κάθως όπως παραδέχονται οι περισσότεροι η ΝΔ αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα "κλειστό" κόμμα!
 
Παρόλα αυτά όμως, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα καταγράψει σημαντικό ποσοστό για έναν νέο και εντελώς αυτοδημιούργητο πολιτικό, γεγονός που θα εξασφαλίσει πρώτον το δικό του πολιτικό μέλλον, μα κυρίως έναν ισχυρό ρόλο για τον δεύτερο γύρο των εκλογών και την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ, εάν και εφόσον δεν έχουμε τη μεγάλη έκπληξη!
 
Το κριτήριο που θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα-και άρα εάν θα ζήσουμε τη μεγάλη έκπληξη ή όχι-εξαρτάται από το πόσο μαζική θα είναι η συμμετοχή στις κάλπες.
 
Για αυτό και εγώ καλώ τον κόσμο να προσέλθει μαζικά και να ψηφίσει δημοκρατικά και αντισυστημικά, κοινώς όχι με γραμμή, αλλά με ελεύθερη βούληση!
 
Προσωπικά δεν έχω καταλήξει, καθώς δεν έχω ακούσει καθαρές θέσεις πλην του Κυριάκου Μητσοτάκη-οι περισσότερες εκ των οποίων θεωρώ αποτελούν θεμέλια για ένα σύγχρονο κόμμα και ένα σύγχρονο κράτος-και από τον Άδωνη Γεωργιάδη κυρίως στη συνέντευξη Στον Ενικό.
 
Μέσα στην άλλη εβδομάδα, δημόσια θα εκφράσω την άποψή μου, χωρίς φόβο και πάθος!
Πάντως βασικό κριτήριο για μένα, είναι ο επόμενος πρόεδρος και οι βασικοί υποστηρικτές του, να έχουν εργαστεί πραγματικά έστω και ένα χρόνο στη ζωή τους!