Με τον Γιώργο Πατούλη η Αττική θα έχει Περιφερειάρχη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνηθίζεται ιδίως τα τελευταία χρόνια, να λέγεται ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής είναι ένας «μικρός», ένας «δεύτερος» Πρωθυπουργός και αντιλαμβανόμαστε όλοι το γιατί.

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Όταν στην Αττική εδράζονται εταιρίες που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 50% του ΑΕΠ της χώρας, όταν στην Αττική κατοικεί το 50% σχεδόν του πληθυσμού της χώρας, όταν η Αττική υποδέχεται εκατομμύρια τουρίστες ετησίως μέσω του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος ή του Λιμανιού του Πειραιά (κρουαζιέρα), όταν στην Αττική λειτουργούν μερικά από τα καλύτερα νοσοκομεία (δημόσια & ιδιωτικά) και πανεπιστημιακά ιδρύματα παγκοσμίως, όταν στην Αττική «φιλοξενείται» ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, ο Παρθενώνας και ένα από τα καλύτερα Μουσεία ανά την υφήλιο (Μουσείο Ακρόπολης)... και για πολλούς ακόμα λόγους, αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο που καλείται να παίξει και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος Περιφερειάρχης!

Μέχρι σήμερα, με την «παρουσία» της κυρίας Δούρου και του κ. Σγουρού κατά το πρόσφατο παρελθόν, είναι γεγονός ότι έχουμε κατανοήσει πλήρως ποια χαρακτηριστικά ΔΕΝ πρέπει να έχει ο Περιφερειάρχης Αττικής, προκειμένου η Αθήνα, ο Πειραιάς, τα Προάστια και τα Νησιά, όχι μόνο να μη βιώσουν ποτέ ξανά σκηνές αρχαίας τραγωδίας, αλλά και να θέσει τις βάσεις για την Πρωτεύουσα της επόμενης 20ετίας.

Έτσι λοιπόν ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής ΔΕ θα πρέπει να είναι:

  1. Ανύπαρκτος
  2. Ανεύθυνος
  3. Ανήμπορος
  4. Ανίκανος
  5. Άβουλος 
  6. Αναποτελεσματικός 
  7. Απρόσιτος 
  8. Απόμακρος  
  9. Ατσαλάκωτος
  10. Ανειλικρινής 
  11. Αναξιόπιστος
  12. Ανοργάνωτος 
  13. Αγνώμων 
  14. Αδέξιος
  15. Αδιάβαστος
  16. Αδιαφανής 
  17. Αδιάφορος 
  18. Αιθεροβάμων 
  19. Ακαινοτόμητος
  20. Άθεος (δεν έχει ιερό και όσιο)

Διαβάζοντας με προσοχή αυτή τη μικρή λίστα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ορισμένων ανθρώπων, σίγουρα μας έρχεται στο μυαλό η εικόνα της κυρίας Δούρου και αν προσπαθήσουμε να θυμηθούμε λίγο καλύτερα, η εικόνα του κ. Σγουρού επίσης.

Χαρακτηριστικά που φυσικά χαρακτήριζαν και τους στενούς τους συνεργάτες στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς ως γνωστόν το στενό περιβάλλον του έχοντος εξουσία, διαμορφώνει την εικόνα και προωθεί σε σημαντικό βαθμό το έργο της εκάστοτε Αρχής.

Επειδή όμως ο Γιώργος Πατούλης, αλλά και οι στενοί του συνεργάτες, ΔΕΝ χαρακτηρίζονται από τα «Α» της παραπάνω λίστας, αυτός και μόνο είναι ένας βασικός λόγος για να ψηφίσουμε «Νέα Αρχή για την Αττική» στις προσεχείς Εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλούς ακόμα λόγους, όπως η πολυετής εμπειρία και οι γνώσεις του Γιώργου Πατούλη στα αυτοδιοικητικά τόσο από τη θέση του Δημάρχου όσο και από αυτήν του Προέδρου της ΚΕΔΕ, η πολυετής προσφορά του Γιώργου Πατούλη στο συνάνθρωπο από τη θέση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η εθελοντική προσφορά και η διαρκής φυσική παρουσία του Γιώργου Πατούλη εκεί που υπάρχει πόνος, ανάγκη, ανέχεια, η ξεκάθαρα υπερκομματική στάση του Γιώργου Πατούλη παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν έκρυψε ότι ανήκει στην Κεντροδεξιά, η θέληση και η όρεξη του Γιώργου Πατούλη που μας εκπλήσσει καθημερινά με τις αντοχές και τις ιδέες του...

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ «ΧΑΡΙΣΕΙ» ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ

Και το πιο σημαντικό όλων, αυτό το ιδιαίτερο στοιχείο που τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό σε όλες και όλους, πάνω και πέρα από κόμματα, ιδεολογίες, ιδεοληψίες, χρωματισμούς και θα του χαρίσει και μια μεγαλειώδη επικράτηση στην Περιφέρεια Αττικής:

«ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» και «ΖΕΙ ΟΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ», είναι «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑΣ» στην κυριολεξία!

Αυτό το τελευταίο κρατήστε το καλά, γιατί ο αυθεντικός άνθρωπος γίνεται αγαπητός ακόμα και με τα ελαττώματά του, σε αντίθεση με τον «ψεύτικο», τον «φτιασιδωτό», που αποκαλύπτεται στο πέρασμα του χρόνου και φανερώνει το κενό που τον χαρακτηρίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ