Νίκος Μπελαβίλας – Αυτός θα «καθαρίσει» τον Πειραιά;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Νίκος Μπελαβίλας ξεκίνησε άκρως προκλητικά την προεκλογική του καμπάνια για τις Δημοτικές Εκλογές, με ευθεία επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη

- Θεωρεί τον εαυτό του «Λυτρωτή» και «Μεσσία» του Πειραιά !!!!!

- Δείτε τι ποσοστά δίνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις στον επίσημο υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Πειραιά

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Είναι γεγονός ότι ο Νίκος Μπελαβίλας αποτελεί γέννημα θρέμμα του γνωστού μας Συνασπισμού του 3%, δηλαδή ανήκει στην αριστερόστροφη μειοψηφία του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτό και η αναίτια και απρόκλητη επίθεση που έκανε με το «καλημέρα» προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν αποτελεί απλά τμήμα της επικοινωνιακής τακτικής του ενόψει των προσεχών Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου, αλλά κομμάτι της προσωπικότητάς του.

Όταν δηλαδή έκανε λόγο για «πολιτική γάγγραινα του Πειραιά», συμπεριελάμβανε στο σκεπτικό του φυσικά και όσους ψήφισαν τη «γάγγραινα».

Πολύ απλά, γιατί μέσα στο μυαλό του θεωρεί ότι είναι ο Δίκαιος Κριτής που θα φέρει τη λύτρωση στους Πειραιώτες.

Λες και οι Πειραιώτες μαζεύτηκαν κατά χιλιάδες και πήγαν στο σπίτι του να το παρακαλέσουν να τους σώσει, μιας και αποτελεί ηγετική μορφή για την πόλη μας!

Ο Πειραιάς και οι Πειραιώτες δεν επιζητούν ούτε σωτήρες ούτε μεσσίες, αλλά ούτε ινστρούκτορες και αυθεντίες, αυτό θα πρέπει να κατανοήσει πρωταρχικά ο κ. Μπελαβίλας, δεδομένου ότι πλέον φέρει την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά και επισήμως.

Αστεία πράγματα δηλαδή, που όχι μόνο προκαλούν γέλιο, αλλά ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο την παράταξη «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη.

Εκτός αν αυτός είναι ο απώτερος στόχος του κ. Μπελαβίλα!

Γιατί τα τελευταία 4 χρόνια ο κ. Μπελαβίλας έχει εξαφανιστεί από τον Πειραιά!

Δεν τον βλέπουμε να διαδηλώνει με τον κ. Δρίτσα και τους λοιπούς συντρόφους του για το Λιμάνι και τον ΟΛΠ, για την ατμοσφαιρική ρύπανση, για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, για τα προβλήματα στα σχολεία, τα νοσοκομεία κλπ κλπ.

Άρα, ο κ. Μπελαβίλας ας κοιτάξει να χαλαρώσει και να απολαύσει τη διαδρομή, γιατί το τέλος προδιαγράφεται σκληρό, σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις, που τον φέρνουν κάτω από το 10%!

Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας, τόσο από το στρατόπεδο Μώραλη όσο και από την Πειραιώς - η οποία ακόμα να καταλήξει σε υποψήφιο - «ευχαριστούν τον Θεό» για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα... Αυτό τα λέει όλα νομίζουμε για την υποψηφιότητα Μπελαβίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ, ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ