Το Piraeuspress.gr ΑΛΛΑΖΕΙ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος και οδεύουμε ταχέως στο δεύτερο χρόνο επαναλειτουργίας του Piraeuspress.gr!

Με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, αλλά και με σκληρή και συστηματική δουλειά από την πλευρά μας, το Piraeuspress.gr κατέκτησε την κορυφή της ενημέρωσης στον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
 
Μέσα σε ένα χρόνο όλοι μαζί χτίσαμε ένα δυνατό ενημερωτικό brand name, που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τα δρώμενα στον Πειραιά.
 
Η αναγνώριση αυτή προκύπτει τόσο από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία Google Analytics και τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα που εμπιστεύονται το Piraeuspress.gr για την ενημέρωσή τους, όσο και από την εμπιστοσύνη των διαφημιζόμενων που επιθυμούν ολοένα και περισσότερο να προβληθούν μέσω του πρώτου ενημερωτικού portal του Πειραιά.
 
Για αυτό κι εμείς αλλάζουμε... και το γιορτάζουμε!
 
Για να εξυπηρετήσουμε τις ευρύτερες ανάγκες ενημέρωσης που προκύπτουν καθημερινά, αλλά ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες προβολής των διαφημιζομένων μας.
 
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα λοιπόν θα δείτε ένα πλήρως ανανεωμένο Piraeuspress.gr!
 
Ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, που στόχο έχουν να καθιερώσουν πλέον το Piraeuspress.gr και στη διαφημιστική αγορά του ευρύτερου Πειραιά και όχι μόνο... προκειμένου εν μέσω κρίσης να εξυπηρετούνται οι διαφημιζόμενοι-μικροί και μεγάλοι-με το μικρότερο δυνατό κόστος, αλλά συνάμα και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!
 
Καλές διακοπές και ραντεβού πλήρως ανανεωμένοι τον Σεπτέμβρη!
 
Και μην ξεχνιόμαστε... Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ μιας και Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!