Θρηνεί η Ηλεία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 27χρονος ποδοσφαιριστής (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ηλεία εξαιτίας του ξαφνικού χαμού του νεαρού παλληκαριού – Το νήμα της ζωής του άτυχου νέου κόπηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, λίγα μόλις βήματα από το κέντρο της Ανδραβίδας

Ο 27χρονος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τα «πράσινα» του ΠΑΟΒ!

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού μάρκας Yamaha που οδηγούσε ο 27χρονος στην οδό Παμμεγίστων Ταξιαρχών «καρφώθηκε» με δύναμη, από αριστερά, πάνω σε Ι.X. αυτοκίνητο μάρκας Hundai Accent το οποίο οδηγούσε 58χρονος από την Ανδραβίδα, διασχίζοντας κανονικά την οδό Καλφιώτη.

Ο 27χρονος έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκαν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής και διερχόμενοι οδηγοί για να τον βοηθήσουν, καλώντας παράλληλα σε βοήθεια ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Με το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας να βρίσκεται σε μικρότερη απόσταση από 100 μέτρα, στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις, ενώ λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 27χρονο στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Ήταν όμως αργά. Ο 27χρονος υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Η μεγάλη αγάπη του 27χρονου Βασίλη ήταν το ποδόσφαιρο. Σε πολύ μικρή ηλικία έκανε τα πρώτα του βήματα στον «Φίλιππο» και στη «Δάφνη» Ανδραβίδας, ενώ μετά από μια μεγάλη ποδοσφαιρική πορεία τα δύο τελευταία χρόνια ήταν παίκτης του ΠΑΟ Βάρδας.

Η κηδεία του 27χρονου θα γίνει σήμερα στην Ανδραβίδα.


{YouTube}8xrynspnmSs{/YouTube}