Και για Camping… στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όποτε μας δίνεται η ευκαιρία τονίζουμε ότι ο Πειραιάς αποτελεί μια μοναδική επιλογή τόσο για μια απλή βόλτα στην Πειραϊκή, όσο για ψώνια στην όμορφη αγορά του και διασκέδαση και φαγητό στα ξεχωριστά στέκια του.

Από αυτή τη γκάμα των επιλογών δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί και το camping!

Η αγαπημένη συνήθεια χιλιάδων Ελλήνων, εν μέσω οικονομικής κρίσης, παίρνει και πάλι τα πάνω της.

Μόνο που για να οργανωθείς με όλα τα απαραίτητα ''σύνεργα'', θα πρέπει να απευθυνθείς στους ειδικούς, τόσο για την επιλογή του εξοπλισμού όσο και για την εξοικονόμηση πόρων από άσκοπες αγορές.

Σημείο αναφοράς σε ολόκληρη την Ελλάδα, για το χόμπι του camping, αποτελεί το κατάστημα Σωτηρίου στον Πειραιά, το οποίο δραστηριοποιείται από το 1945!

Παλαιότερα, οι παραγγελίες γίνονταν δια ζώσης ή μέσω τηλεφώνου... Με τις σχετικές δυσκολίες στη συνεννόηση!

Τώρα, ελέω διαδικτύου, μπορούν όλοι εύκολα και γρήγορα να επιλέξουν τον εξοπλισμό τους με ένα κλικ... και να τον παραλάβουν στην πόρτα του σπιτιιού τους.

Για τους πιο παραδοσιακούς βέβαια, ιδίως του Πειραιώτες, μια βόλτα από το κεντρικό κατάστημα Σωτηρίου στη συμβολή των οδών Καραολή-Δημητρίου 37 και Ζωσιμαδών κρίνεται απαραίτητη!

Για τους νεότερους χομπίστες του είδους, μια επίσκεψη στο www.e-sotiriou.gr και ένα Like στη σελίδα στο facebook αρκούν!