Η Πειραιώτισσα Νατάσα Νομικού στις «Women Leaders»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι καταξιωμένες βιογραφικές εκδόσεις Who is Who στην Ελλάδα πήραν την πρωτοβουλία να παρουσιάσουν έναν νέο κύκλο έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης για τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΗΓΕΣΙΑ (WOMENLEADERS) σε κάθε τομέα δράσης, με πρώτο σταθμό την έκδοση Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων».

Η έκδοση Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», που αποτελεί παγκόσμια πρωτιά, βάζει για πρώτη φορά την Ελληνίδα στη θέση που της αξίζει στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας!

Η εποχή που έλεγαν ότι «Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, βρίσκεται μια άξια γυναίκα», έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Σήμερα, μπορούμε να λέμε: «Πίσω από πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις βρίσκεται μια άξια γυναίκα»!

Αυτή τη μεγάλη αλλαγή στο επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο έρχεται να καταγράψει το Who is Who, με τίτλο: «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων».

Τον Πειραιά και την γυναικεία επιχειρηματικότητα εκπροσωπεί φέτος επάξια η κα. Αναστασία Νομικού, Διαχειρίστρια της «K&N ΝΟΜΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΕ» με τον διακριτικό τίτλο «tokinito.gr».

natassatokinitogr

Το “tokinito” ιδρύθηκε το 2008 και έχει ως έδρα του το κατάστημα του Πειραιά, Λουδοβίκου 14, απέναντι από τον ηλεκτρικό σταθμό. Το εύκολο σημείο πρόσβασης, η θέληση και η επιχειρηματικότητα διευκόλυνε την εταιρία να αναπτύξει τις δραστηριότητες της, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στις πωλήσεις αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας.

Η εταιρική ιστοσελίδα tokinito.gr ενδυναμώνει την παρουσία μας με ένα υπερσύγχρονο online κατάστημα τεχνολογίας, έχοντας ως στόχο την αύξηση του μεριδίου της αγοράς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Καθημερινά κέντρο του ενδιαφέροντος για την κα. Νομικού και την ομάδα της είναι ο πελάτης. Γι’αυτό τόσο με το online κατάστημα, όσο και με τα 3 φυσικά σημεία λιανικής πώλησης σε Πειραιά, Κορυδαλλό και Γλυφάδα καλύπτουν άριστα τις ανάγκες των πελατών, παρέχοντας τεχνογνωσία, πλήρη ανάπτυξη και άμεση εξυπηρέτηση τόσο κατά την αγορά όσο και μετά την πώληση.

Η κα. Νομικού με πολύ καθημερινό κόπο, αγώνα, μεράκι αλλά και αγάπη σε αυτό που κάνει και προσφέρει έχει καταφέρει μαζί με την ομάδα της, την οικογένεια του tokinito.gr όπως την αποκαλεί, να εναρμονίσει το ηλεκτρονικό επιχειρείν με το «παραδοσιακό» μοντέλο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας με εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά και διακρίσεις/βραβεία πανελλαδικά κάθε χρόνο.

Το Moto της εταιρείας είναι “Δημιουργώντας σήμερα τα καταστήματα του αύριο” και μας έχουν αποδείξει ότι πραγματικά δουλεύουν σκληρά πάνω σε αυτό κάθε μέρα 24/7.