ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ – Βράβευση του Εκδότη του Piraeus Press για την κοινωνική του προσφορά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Εκδότης του Piraeus Press Σαράντος Ευσταθόπουλος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο 

- Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ενορία εν δράσει» του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιώς

Σε μια σεμνή τελετή στο φιλόξενο και κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, βραβεύτηκε ο Σαράντος Ευσταθόπουλος από τον κ. Δημήτριο Κοντοδήμο, για την κοινωνική προσφορά του στην τοπική κοινωνία του Πειραιά.

Προηγήθηκε μια εξαιρετική θεατρική παράσταση από τα μέλη της θεατρικής ομάδας «ΘΥΡΣΟΣ», με σύνθεση 4 έργων του Φρεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε σκηνοθεσία του κ. Κοντοδήμου.

Ο κ. Ευσταθόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την τιμητική διάκριση και αναφέρθηκε σύντομα στο σημαντικό πολιτιστικό-πολιτισμικό έργο που παράγει τόσο η ομάδα «ΘΥΡΣΟΣ» όσο και η ενορία της Ευαγγελιστρίας, υπό την καθοδήγηση του αεικίνητου προϊστάμενου του Ναού πρωτοπρεσβύτερου π. Γεωργίου Γεωργακόπουλου.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ PIRAEUS PRESS ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Gepostet von Piraeus Press am Dienstag, 4. Juni 2019

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ


Μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον πολιτισμό, οι Πειραιώτισσες Σταυρούλα Μέντη, Λίλα ΚαλοσκάμηΒιργινία Φρυσίρα και ο Πειραιώτης Γιάννης Κοντιζάς.

Όπως επίσης ο Λέκτορας του Πανεπιστημίου Ηρακλείου Κρήτης π. Δημήτριος Παπαδάκης που μίλησε για τα πρέπει, τα μη και τα στερεότυπα που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, αλλά και τις ολέθριες συνέπειες αυτών στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.