Η Τένια Μακρη παρουσίασε στον Πειραιά το νέο βιβλίο της « Τι θα κάνω με σένα μαμά »

Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος, ο Πολυχώρος Πολιτισμού Ίχνος και το βιβλιοπωλείο Matura,  προσκάλεσαν τον κόσμο με θέρμη στην παρουσίαση του βιβλίου της Τένια Μακρή.

Παρουσιαστής της βραδιάς ο διακεκριμένος Πειραιώτης Δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Αλφιέρης.

Για το βιβλίο μίλησαν : ο Μάκης Δελαπόρτας – ηθοποιός/συγγραφέας, Δημήτρης Αλφιέρης – δημοσιογράφος/ραδιοφωνικός παραγωγός ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο απέδωσαν, ο Μάκης Δελαπόρτας και η ηθοποιός Βίβιαν Ιωάννου.

Παρόντες ήταν ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιά π. Ιωάννης Παναγιώτου, ο εφημέριος του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Καμινίων π. Βαρθολομαίος Καράμπελας, ο Εκδότης του Piraeus Press, τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού Πειραϊκή Εκκλησία Κώστας Δανδίλης.

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε στο Πολυχώρο πολιτισμού ΙΧΝΟΣ  της γνωστής τραγουδίστριας Λένας Αλκαίου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και το κοινό παρακολουθούσε με απαράμιλλο ενδιαφέρον.Στο τέλος των ομιλιών η συγγραφέας – ψυχολόγος Τένια Μακρή ουσιαστική και ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό και υπέγραψε τα αντίτυπα του βιβλίου της.