Πειραιάς: Amber Alert για τους υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συναγερμός έχει σημάνει στον Πειραιά, καθώς μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα ότι θα κρατήσει την έδρα του Λιμανιού, αγνοούνται στην κυριολεξία οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α Πειραιά και Νήσων.

Πρώτος και καλύτερος ο ανιδιοτελής αγωνιστής της αριστεράς Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος βέβαια είναι και ο χαμένος της υπόθεσης, μιας και έχασε τα βουλευτικά προνόμια… αν και δε θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο λόγος που έχει εξαφανιστεί από τον Πειραιά ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιουνίου!

Από κοντά βέβαια και πολλοί ακόμα σύντροφοι, οι οποίοι ανήκουν στο στενό κύκλο Δρίτσα και οι οποίοι βέβαια φέρουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την κατάρρευση του κόμματός τους στην Α Πειραιά και Νήσων!

Υπενθυμίζεται ότι στις Εκλογές της 21ης Μαΐού ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ξεπεράσει οριακά το 18% στην Α Πειραιά (από 29% το 2019), την ώρα που το κοντέρ της ΝΔ έγραφε 48,5%!

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν το φόβο ότι «το βαρέλι δεν έχει πάτο», αντικρίζοντας τον κίνδυνο περαιτέρω πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Α εκλογική περιφέρεια Πειραιά και Νήσων.