Αποκλειστικό: Ιωακειμίδης για Περιφέρεια Αττικής και Αντωνάκου για Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως σας έχει γράψει το Piraeus Press εδώ και μήνες, ο δρόμος προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται μακρύς και με μεγάλες ανατροπές!

Στο επίκεντρο βέβαια η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, η Περιφέρεια Αττικής, όπως επίσης και οι μεγάλοι δήμοι της χώρας.

Ο ευρύτερος Πειραιάς, συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των κομμάτων, καθώς θεωρείται ως ρυθμιστής για την εκλογή Περιφερειάρχη Αττικής!

Το ρεπορτάζ τρέχει και το Piraeus Press όπως κάνει διαχρονικά, σας μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες κατ’ αποκλειστικότητα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά του Πειραιά

Ιωακειμίδης για Περιφερειάρχης Αττικής

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές, δρομολογείται η κάθοδος του Δημάρχου Νίκαιας - Ρέντη Γιώργου Ιωακειμίδη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, με τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ΠΑΣΟΚ στον 2ο γύρο εφόσον περάσει!

Ο «αιώνιος» Δήμαρχος του Ρέντη και αργότερα του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη, θεωρεί ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του και θα επιχειρήσει να κεφαλαιοποιήσει τη φήμη του επιτυχημένου Δημάρχου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ιωακειμίδης είναι ένας από τους πλέον ευνοημένους Δημάρχους της Αττικής, σε σχέση με τα κονδύλια που διοχετεύτηκαν από την Περιφέρεια Αττικής του Γιώργου Πατούλη…

Αντωνάκου για Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη 

Όπως αντιλαμβάνονται όλοι, η αποχώρηση Ιωακειμίδη αφήνει ένα τεράστιο κενό στη Νίκαια, το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί… και δεν είναι λίγοι οι ενδιαφερόμενοι!

Οι πληροφορίες του PP αναφέρουν ότι στο παρασκήνιο συζητιέται το σενάριο καθόδου της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου ως υποψήφιας Δημάρχου Νίκαιας Ρέντη!

Και μάλιστα η πολύ καλή σχέση που διατηρεί με τον Γιώργο Ιωακειμίδη ενισχύει το σενάριο αυτό, μέσω ενός ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού σχηματισμού.

Η αντίδραση Πατούλη

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης φέρεται να γνωρίζει τα διακινούμενα σενάρια υποψηφιότητας Ιωακειμίδη, αλλά προς το παρόν επιλέγει να μην ανοίξει τα χαρτιά του, δίνοντας βάρος στην υλοποίηση του έργου του.

Ήδη μία Αντιπεριφερειάρχης του κ. Πατούλη έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα για το Δήμο Σαλαμίνας ενώ τώρα και δεύτερη Αντιπεριφερειάρχης του φέρεται να ετοιμάζεται για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Νίκαιας!

Πρόκειται για τις κ.κ. Μπόγρη και Αντωνάκου.