Νίκος Βλαχάκος: «Δε θα μου το στερήσει κανείς»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια αινιγματική ανάρτηση στο Facebook, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και νυν υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων, ο αγαπημένος γιατρός των Πειραιωτών και αδερφός του Ήρωα των Ιμίων Νίκος Βλαχάκος, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους «επιβουλείς»!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το PP, ο Νίκος Βλαχάκος από την ημέρα που μαθεύτηκε ότι κλείδωσε η υποψηφιότητά του στο μεγάλο λιμάνι - το είχε γράψει αποκλειστικά το PP πρώτο πριν μήνες τότε που όλοι αμφισβητούσαν την κάθοδό του - έχει γίνει δέκτης υπόγειων πολιτικών επιθέσεων και διαρροών.

Και ο λόγος είναι απλός, όπως είχε αναλυθεί στο σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ του PP από τον Ιούνιο του 2022!

Ο Νίκος Βλαχάκος καταγράφει ιδιαίτερη δυναμική σε όλες τις δημοσκοπικές έρευνες, αφαιρώντας σταυρούς τόσο από Μανιάτες συνυποψήφιους, όσο και από καθαρόαιμους δεξιούς - πατριωτικούς σταυρούς Πειραιωτών.

Την ίδια ώρα, λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησης του με το χώρο της υγείας και της άμεσης επαφής με τους πολίτες ιδίως τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αναγνωρισιμότητά του.

Επιπροσθέτως, ο μηχανισμός που χρησιμοποίησε στις δημοτικές εκλογές του 2019 ως επικεφαλής τότε, είναι έτοιμος σε συντριπτικό ποσοστό να στηρίξει την υποψηφιότητά του.

Όλα τα προαναφερόμενα έχουν κάνει κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους, ενώ σκαρφίζονται διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διαδίδοντας ότι ο Νίκος Βλαχάκος δε θα είναι υποψήφιος και άλλα παρόμοια.

Επειδή όμως ο Βλαχάκος εκτός από του σαλονιού είναι και του λιμανιού, είναι γνώστης του τι ακριβώς συμβαίνει και επιλέγει με τον δικό του τρόπο να τους στείλει ένα διακριτικό μήνυμα!

Πάντως αυτή τη φορά τα όργανα έχουν αρχίσει από πολύ νωρίς στην προεκλογική περίοδο… Και όπως λέει και ο σοφός λαός, «θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα» στις προσεχείς εθνικές εκλογές αφού κανείς δεν πρέπει να θεωρείται κανενός με τόσες βαριές υποψηφιότητες!