Επιβεβαίωση PP: Η Δόμνα Μιχαηλίδου υποψήφια στην Α Πειραιά και επίσημα – Η πρώτη της δήλωση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του PP στις αρχές Μαΐου σχετικά με την υποψηφιότητα της Δόμνας Μιχαηλίδου στον Πειραιά

Μετά από πολλά μπρος πίσω σχετικά με το πού θα πολιτευτεί η γλυκιά Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου, ανακοινώθηκε τελικά και επισήμως από τη ΝΔ η κάθοδός της στην εκλογική Περιφέρεια Α Πειραιά και Νήσων.

Μετά την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ σχετικά με τις υποψηφιότητες γυναικών σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες της χώρας, φουντώνουν τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο!

Σχετικά με τον Πειραιά, η Δόμνα Μιχαηλίδου μπαίνει και επίσημα στην εκλογική κούρσα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να εγκαινιάσει και πολιτικό γραφείο στο μεγάλο λιμάνι.

Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του PP έχουν αρχίσει και τα τηλεφωνήματα σε κομματικούς παράγοντες του Πειραιά, με τις πρώτες κατ ίδιαν συναντήσεις να έχουν κλειστεί για τις επόμενες μέρες.

Η εκλογική μάχη στον Πειραιά αποκτά νέο ενδιαφέρον στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές.

Η πρώτη δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου:

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή να είμαι υποψήφια βουλευτής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Α’ Πειραιά, την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια με γεμίζει χαρά, ευθύνη και δύναμη.
Συνεχίζοντας την πολλή δουλειά και απευθυνόμενη σε όλες και όλους που έχουν πιστέψει στο όραμά μας, θα αγωνιστώ για την παράταξή μας, για την ανάδειξη του έργου μας, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στις ερχόμενες εκλογές.
Θα αγωνιστώ για την πόλη μου, τον Πειραιά. Για μια πόλη σύγχρονη και δυναμική, ένα λιμάνι εξωστρεφές, που βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων.
Μαζί με όλους τους πολίτες του Πειραιά και των νησιών μας και δίπλα στον καθένα ξεχωριστά, θα συνεχίσω, όπως κάνω εδώ και τρία χρόνια ως Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων,  να αγωνίζομαι με ένα σκοπό: « Να μην αφήσουμε κανένα πίσω».

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη ανατροπή: Η Δόμνα Μιχαηλίδου κλείδωσε οριστικά και αμετάκλητα στην Α’ Πειραιά!