Επίσκεψη Μαρινάκη στον Πειραιά (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης βρέθηκε σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου στον Πειραιά.

Πραγματοποίησε συναντήσεις με αρχές του τόπου, φορείς, συλλόγους, κομματικά στελέχη του Λιμανιού.

Συνοδευόταν σε όλη του την περιοδεία από τον Στέλιο Κονταδάκη Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ, από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Α’ Πειραιά & Νήσων Γιάννη Βοϊδονικόλα και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Μιχάλη Κουλιζάκο.

Ο κ. Μαρινάκης συναντήθηκε στο Δημαρχείο Πειραιά με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, παρουσία Βουλευτών και Αντιδημάρχων.

Προηγουμένως ο Γραμματέας της ΝΔ είχε επισκεφτεί τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών στα Καμίνια, σε μια συμβολική κίνηση μιας και σήμερα τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, όπως επίσης στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά και το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Η επίσκεψη στον Πειραιά έκλεισε με σύντομο καφέ σε γνωστό μαγαζί του Πασαλιμανιού (Πασαρέλα), όπου έδωσαν το παρών πλήθος κομματικών στελεχών καθώς και Βουλευτές.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Νόνη Δούνια, Γιάννης Μελάς, Μιχάλης Κουλιζάκος, Κατερίνα Γαρδούνη, Χριστόφορος Ντίζος, Ελένη Πέτρακα, Γιώτα Κοσκινά και πολλοί ακόμα.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη Μαρινάκη στον Πειραιά:

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α Πειραιά & Νήσων Γιάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε μετά το πέρας της επίσκεψης Μαρινάκη στον Πειραιά:

«Είχαμε την τιμή και τη χαρά να υποδεχθούμε σήμερα στον Πειραιά μας τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη και να πραγματοποιήσουμε επισκέψεις σε σημεία νευραλγικού ενδιαφέροντος για την καθημερινότητα της πόλης.

Η μάχη της καθημερινότητας αποτελεί ίσως τον κρισιμότερο παράγοντα βάσει του οποίου θα κριθεί το έργο της Κυβέρνησης.

Ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τοπικών κοινωνιών, κόμματος και Κυβέρνησης, αποτελεί προτεραιότητα ύψιστης σημασίας προκειμένου να επισπεύδεται η επίλυση σημαντικών ζητημάτων που πολλές φορές δεν φτάνουν ποτέ στα υπουργικά γραφεία λόγω της γραφειοκρατίας!

Ο Γραμματέας μας το έχει κατανοήσει από νωρίς αυτό, για αυτό και είμαι πεπεισμένος ότι οι κατά τόπους περιοδείες του και συναντήσεις με τοπικούς, φορείς, οργανώσεις, συλλόγους, παράγοντες, αποδίδουν ήδη καρπούς.

Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον κ. Μαρινάκη τόσο για τα σημαντικά έργα που υλοποιούνται στον Πειραιά όσο και για σημαντικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται με έμφαση στην κοινωνική πολιτική και την ενίσχυση των οικονομικά ευάλωτων συμπολιτών μας, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες στην καθημερινότητά τους.

Η κομματική οργάνωση της ΝΔ του Πειραιά, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες της χώρας, για αυτό και θα βρισκόμαστε σε στενή επικοινωνία με τον Γραμματέα του Κόμματος, μεταφέροντας τον παλμό της κοινωνίας και προσπαθώντας να συνδράμουμε καθοριστικά στην επίλυση ζητημάτων που δυσκολεύουν την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.»