Ένας Πειραιώτης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Λονδίνο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ρητό «παντού είναι Πειραιάς» επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά στο ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Αγγλία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο, συναντήθηκε και με Έλληνες του εξωτερικού, που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο.

Ανάμεσά τους και ένας Πειραιώτης, δείτε ποιος είναι!

Πρόκειται για τον Βαγγέλη Τσιρώνη, γνωστό Πειραιώτη - γέννημα θρέμμα Πειραιώτης - που στα νεανικά του χρόνια διακρίθηκε για τη συνδικαλιστική του δράση στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπου διετέλεσε και Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών, ενώ αργότερα εκλέχθηκε Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά καθώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Τελειόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (ΠΑΠΕΙ) και με μεταπτυχιακό στα Τουριστικά, εργάστηκε στην Airfasttickets του επίσης Πειραιώτη Νίκου Κοκλώνη, ενώ αργότερα το 2013 «μετακόμισε» στο τμήμα πωλήσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από το 2015 ζει και εργάζεται στο Λονδίνο πάνω στον τομέα του Τουρισμού, με ένα μονοετές διάλειμμα το διάστημα 2018-2019 που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Έχει εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία του Λονδίνου, ενώ έχει και έντονη εθελοντική προσφορά.