ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Είναι ο νέος Πρόεδρος του Ομίλου Ερετών


– Σημαντική διάκριση για τον Σπύρο Σπυρίδωνα η εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Ομίλου Ερετών

– Πρόκειται για τον αρχαιότερο όμιλο κωπηλασίας της Ελλάδας

Ο έμπειρος πολιτικός και ιδιαίτερα δραστήριος Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ και τ. Δήμαρχος Πόρου Σπύρος Σπυρίδων, προχώρησε σε μια σύντομη δήλωση μετά τη σημαντική εκλογή του στη θέση του Προέδρου του ΔΣ του ιστορικού Ομίλου Ερετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ:

«Στις αρχαιρεσίες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Ερετών, του αρχαιότερου ομίλου κωπηλασίας στη χώρα μας, είχα την τιμή να εκλεγώ στη θέση ευθύνης του Προέδρου.

Το νέο ΔΣ που αποτελείται κυρίως από πρώην αθλητές και στελέχη που έχουν να επιδείξουν μεγάλο έργο στην κωπηλασία αλλά και στην κοινωνία απαρτίζεται:

Πρόεδρος : Σπύρος Σπυρίδων, Αντιπρόεδρος: Σταύρος Παρίσης, Γενικός Γραμματέας: Κων/νος Λυμπερόπουλος, Ειδικός Γραμματέας: Εμμανουέλα Φαγογένη, Ταμίας: Χαράλαμπος Βλάχος, Γενικός Έφορος: Κων/νος Πρεάρης, Έφορος Κωπηλασίας: Ιωάννης Μαραγκός, Έφορος Υλικού: Μιχαήλ Σερέτης, Έφορος Εγκαταστάσεων: Δανιήλ Περπερόπουλος, Έφορος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Ανδρονίκη Μανατάκη, Έφορος Εντευκτηρίου: Αλεξάνδρα Μαργαρώνη.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του ιστορικού μας Ομίλου για την τιμή που μας επεφύλαξαν και να υποσχεθώ ότι το νέο Δ.Σ με απόλυτη σύμπνοια θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιο της ιστορίας του μεγάλου κωπηλατικού συλλόγου του Πειραιά μας και να υπηρετήσει μέσα από το ευγενές άθλημα της κωπηλασίας, τις αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Γνωρίζουμε ότι οι καιροί δεν συμμαχούν ώστε να διευκολυνθεί η προσπάθειά μας, κάτι που δεν μας αποθαρρύνει, αλλά αντίθετα δρα ως πρόκληση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε στόχους αντάξιους του κωπηλατικούς μας συλλόγου που έκλεισε τα 135 χρόνια συνεχούς προσφοράς στην Πειραϊκή κοινωνία».