ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ποιος θα είναι ο 8ος Αντιδήμαρχος;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοινώθηκαν πριν λίγο και επίσημα οι 7 από τους 8 Αντιδημάρχους Πειραιά, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του Piraeus Press που προηγήθηκαν.

Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, να ορίσει ή όχι και 8ο Αντιδήμαρχο, αφού ο νόμος ορίζει ότι Δήμοι με πάνω από 100.000 δημότες μπορούν να έχουν έως 8 Αντιδημάρχους!

Παρόλα αυτά θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα ανακοινωθεί και 8ος Αντιδήμαρχος Πειραιά τις προσεχείς ημέρες.

Τη «μάχη» επί ίσοις όροις για την αντιδημαρχία δίνουν μεταξύ άλλων η Χάρις Ζηλάκου, ο Αλέξανδρος Αργουδέλης και ο Κυριάκος Σιγαλάκος, καθώς δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος ο μισθός του Αντιδημάρχου,  πέραν του τίτλου!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ

Παρόλα αυτά, το απόλυτο φαβορί - και δικαίως - είναι ο Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος έχει και τον πρώτο λόγο.

Πρώην Δήμαρχος για δυο θητείες, στήριξε από τους πρώτους την υποψηφιότητα Μώραλη το 2014, έχει μεγάλη εμπειρία και γνώσεις.

Στον Χρήστο Αγραπίδη - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - έχει προταθεί εκ νέου να λάβει τη θέση του Αντιδημάρχου αλλά και αυτή του Αναπληρωτή Δημάρχου Πειραιά.

Αν λοιπόν ο Χρήστος Αγραπίδης αποδεχθεί, θα ανακοινωθεί ξεχωριστά από τους υπόλοιπους Αντιδημάρχους, όπως αρμόζει άλλωστε στη μακρά διαδρομή του στα κοινά του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Πειραιά