ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Τα ιστορικά ρεκόρ και το… νυχτερινό «θρίλερ» με το happy end!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Νέα Δημοκρατία στην Α Πειραιά και Νήσων εκλέγει 5 Βουλευτές

- Σαρωτική επικράτηση της κεντροδεξιάς στο μεγάλο λιμάνι 

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Στον απόηχο του εκλογικού θριάμβου της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη - ανήμερα της ονομαστικής του εορτής - καταγράφηκαν δυο ιστορικά ρεκόρ στην εκλογική περιφέρεια Α Πειραιά και Νήσων.

ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ... «ΘΡΙΛΕΡ»

Για πρώτη φορά στο μεγάλο λιμάνι, ένα κόμμα εκλεγεί 5 Βουλευτές!

Ενώ μέχρι αργά το βράδυ το σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών έδινε 3-4 έδρες, κατά τα μεσάνυχτα περίπου, έγινε αυτό που οι «ειδικοί» των εκλογών ανέμεναν και που έδειχναν όλες οι δημοσκοπήσεις που είχαν προηγηθεί!

Δηλαδή εκλέχθηκε 5ος Βουλευτής Α Πειραιά και Νήσων ο για πρώτη φορά υποψήφιος Χριστόφορος Μπουτσικάκης, σκορπώντας χαρά και συγκίνηση τόσο στους δικούς του ανθρώπους - οικογένεια και συνεργάτες - όσο και στην Πειραιώς, καθώς όπως έχει αποκαλύψει το Piraeus Press διατηρεί ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ

Ακόμα ένα σημαντικό ρεκόρ είναι αυτό της εκλογής της πρώτης γυναίκας βουλευτίνας της ΝΔ στο μεγάλο λιμάνι, που δεν είναι άλλη από το γνωστό πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια κατάφερε να εκλεγεί 4η σε σειρά προτίμησης και παράλληλα να αφήσει ισχυρό το απότυπωμά της στην κεντροδεξιά ιστορία του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Α Πειραιά – Ποιοι εκλέγονται βουλευτές

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Β Πειραιά – Ποιοι εκλέγονται βουλευτές