ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Και ο Άδωνις στο Πλευρό του Μπουτσικάκη (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είχε θερμή συνομιλία με τον υποψήφιο Βουλευτή Α Πειραιά και Νήσων Χριστόφορο Μπουτσικάκη

- Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ραδιοφώνου της Πειραϊκής Εκκλησίας

- Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από το Piraeus Press

Πριν λίγη ώρα συναντήθηκαν στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μητρόπολης Πειραιά ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο υποψήφιος Βουλευτής Α Πειραιά & Νήσων Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Ο κ. Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της Πειραϊκής Εκκλησίας, ενώ στα γραφεία του σταθμού τον υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιά κ. Δημήτρης Αλφιέρης και ο Διευθυντής του ραδιοφώνου της Μητρόπολης Πειραιά κ. Κώστας Δανδίλης.

Παρών και ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τη Μητρόπολη Πειραιά και φιλία ετών με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Οι δυο τους συζήτησαν για αρκετή ώρα, ενώ αναφέρθηκαν και στην πρόσφατη επίσκεψη Μπακογιάννη στον Πειραιά, προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Χριστόφορου Μπουτσικάκη, οι οποίοι όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Piraeus Press, διατηρούν στενούς οικογενειακούς δεσμούς εδώ και αρκετές δεκαετίες.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ PIRAEUS PRESS

Ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε καλή εκλογή στον κ. Μπουτσικάκη, σχολιάζοντας ότι αξίζει η είσοδός του στη Βουλή και ότι αν ψήφιζε στην Α Πειραιά, τον ένα σταυρό θα τον έριχνε στον Μπουτσικάκη!

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι τόσο η επίσκεψη Μπακογιάννη στον Πειραιά όσο και η σημερινή συνάντηση με τον Άδωνη Γεωργιάδη, έχουν ενισχύσει σημαντικά την υποψηφιότητα Μπουτσικάκη στην Α Πειραιά και Νήσων με τη ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Για αυτό το λόγο ήρθε ο Κώστας Μπακογιάννης στον Πειραιά (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ: Μεγαλειώδης ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση με 1.000 άτομα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ: «Ούτε βήμα πίσω στα Εθνικά ζητήματα – Φωτεινό παράδειγμα ο Πειραιώτης ήρωας των Ιμίων Παναγιώτης Βλαχάκος»