ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Για αυτό το λόγο ήρθε ο Κώστας Μπακογιάννης στον Πειραιά (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εικόνες από την επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στον Πειραιά

  • Ανοιχτή στήριξη στον αδελφικό του φίλο και υποψήφιο Βουλευτή Α Πειραιά και Νήσων Χριστόφορο Μπουτσικάκη με τον οποίο διατηρούν στενούς οικογενειακούς δεσμούς
  • Μπακογιάννης και Μπουτσικάκης έκαναν βόλτα στο κέντρο του Πειραιά και μοίρασαν φυλλάδια του τελευταίου
  • Αποκλειστικές εικόνες από το Piraeus Press…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

ΤΩΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Gepostet von Piraeus Press am Samstag, 29. Juni 2019

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι Πειραιώτες στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος κατέβηκε στον Πειραιά για τον αδελφικό του φίλο Χριστόφορο Μπουτσικάκη, ο οποίος δίνει τη μάχη του σταυρού στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές, με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Α Πειραιώς και Νήσων.

Τους δυο άνδρες συνδέουν στενοί οικογενειακοί δεσμοί εδώ και αρκετές δεκαετίες, από τότε που ο πατέρας του Χριστόφορου Μπουτσικάκη, Γιάννης, ήταν το δεξί χέρι του αείμνηστου Επίτιμου Προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Για όσους γνωρίζουν καλά τα του Πειραιά και της ΝΔ, η επίσκεψη Μπακογιάννη θεωρούνταν αυτονόητη και έρχεται σε συνέχεια της παρουσίας της Αλεξίας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου, όπως και της κ. Σάκης Κυπραίου, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Χριστόφορου Μπουτσικάκη, πριν λίγες μέρες.

Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει βαφτίσει και τον μικρό αδερφό του Χριστόφορου Μπουτσικάκη Μανώλη, όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό πρωτοσέλιδο της εποχής που εξασφάλισε το Piraeus Press.

Μπακογιάννης και Μπουτσικάκης περπάτησαν για αρκετή ώρα στην αγορά του Πειραιά, σε κεντρικούς δρόμους, ενώ παράλληλα μοίραζαν το προεκλογικό φυλλάδιο του Χριστόφορου Μπουτσικάκη!

Η βόλτα κατέληξε στο γνωστότερο στέκι της Πλατείας Κοραή, την Στάνη, όπου ακολούθησε η παραδοσιακή πολιτική κουβέντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ PIRAEUS PRESS

Η επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στον Πειραιά ξεκίνησε από το πολιτικό γραφείο του Χριστόφορου Μπουτσικάκη

Μετά ακολούθησε βόλτα στον πεζόδρομο της Σωτήρος, στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Βασιλέως Γεωργίου και στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιά

ΤΩΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Gepostet von Piraeus Press am Samstag, 29. Juni 2019

Τελικός σταθμός η Πλατεία Κοραή και η Στάνη!