ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ο Νίκος Μπελαβίλας υποψήφιος Βουλευτής Σάμου… από Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς

- Δίπορτο το έχει ο Νίκος Μπελαβίλας του ΣΥΡΙΖΑ

- Μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και τώρα υποψήφιος Βουλευτής Σάμου 

- Απίστευτη δήλωση Μπελαβίλα για... τη δεύτερη πατρίδα του

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι από ραντεβού χιλιάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επιλέχθηκε ο κ. Μπελαβίλας για να καλύψει το κενό που προέκυψε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Σάμο, μετά την αποχώρηση Σεβαστάκη.

Κατά τα άλλα ο Νίκος Μπελαβίλας ήθελε μέχρι πριν λίγες μέρες να σώσει τον Πειραιά ως υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας μάλιστα Θεούς και Δαίμονες που χρησιμοποιούν τάχα τον Πειραιά ως προπύργιο για άλλους στόχους!

Αλήθεια, ο κύριος Μπελαβίλας που ουδέποτε είχε καταφέρει να εκλεγεί ούτε καν Δημοτικός Σύμβουλος, τι κάνει τώρα;

Μήπως τα ίδια για τα οποία κατηγορούσε άλλους μέχρι πρόσφατα;

Μήπως χρησιμοποίησε τον Πειραιά και τους Πειραιώτες που τον εμπιστεύτηκαν, προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα «εξασφάλισης», ως εν δυνάμει βουλευτής;

Ο ίδιος βέβαια δηλώνει ότι κατέρχεται με το κυβερνόν κόμμα στη Σάμο... στο νησί-δεύτερη πατρίδα του (μετά τον Πειραιά υποθέτουμε), το οποίο γνωρίζει πολύ καλά όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο ρ/σ “Στο Κοκκινο”.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ιδιαίτερη «πατρίδα μας» θεωρείται ο τόπος καταγωγής του πατέρα ή της μητέρας μας. Με Νίκο Μπελαβίλα μαθαίνουμε ότι δεύτερη πατρίδα μας θεωρείται και ο τόπος καταγωγής της συζύγου μας!

Χαρακτηριστικά ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Με την Σάμο έχω ασχοληθεί πολλές φορές στο παρελθόν και ως μέλος της ομάδας που έφτιαχνε το χωροταξικό των νησιών και ως μέλος της ομάδας του υπουργείου Παιδείας για την ένταξη των προσφυγόπουλων στην εκπαίδευση. Αλλά και έχω περάσει πολύ χρόνο από τη ζωή μου εδώ, είναι η πατρίδα της συζύγου μου, έμαθα να καλλιεργώ και ελιές!».