ΓΚΑΛΟΠ PP: «Ανεπιθύμητος στον Πειραιά ο Πέτρος Κόκκαλης – Μας πρόδωσε»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Το Piraeus Press είχε αποκαλύψει το σχεδιασμό του Πέτρου Κόκκαλη και το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι του 2018

- «Ανεπιθύμητος στον Πειραιά ο Πέτρος Κόκκαλης» δηλώνει η πλειοψηφία των Πειραιωτών μετά τις τελευταίες εξελίξεις

- «Συσπείρωση του συνδυασμού Μώραλη» μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Κόκκαλη

- Τι θα κάνει ο Πέτρος Κόκκαλης;

Με δεδομένο ότι το θέμα των ημερών που απασχολεί το Μεγάλο Λιμάνι δεν είναι άλλο από αυτό της απομάκρυνσης - παραίτησης Κόκκαλη, το Piraeus Press βγήκε στους δρόμους του κέντρου και των γειτονιών της πόλης, προκειμένου να λάβει την άποψη των Πειραιωτών και των φίλων του Ολυμπιακού.

Τα αποτελέσματα ήταν συντριπτικά κατά του Πέτρου Κόκκαλη για τη στάση που κράτησε και τις «υπόγειες» σχέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ.

Το Piraeus Press ήταν το μόνο μέσο που έγραφε από καιρό ότι θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο Λιμάνι!

Ήδη από πέρσι το Καλοκαίρι, το Piraeus Press αποκάλυπτε τα σενάρια υποψηφιότητας Κόκκαλη - ως Δημάρχου Πειραιά - σε συνεννόηση με το ΣΥΡΙΖΑ, τότε που όλοι έσπευδαν να διαψεύσουν τις πληροφορίες μας.

Σήμερα το Piraeus Press επαληθεύεται πανηγυρικά, καθώς αποκαλύπτεται ότι η σχέση ΣΥΡΙΖΑ - Πέτρου Κόκκαλη πάει πίσω στο χρόνο!

ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Η διαπίστωση αυτή όμως επαναφέρει το γνωστό ρητορικό ερώτημα «νόμιμο ή ηθικό»;

Πόσο ηθικό είναι άραγε, απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη - τον άνθρωπο που πήρε στις πλάτες του το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» - στους Πειραιώτες, στον κόσμο του Ολυμπιακού, που διώκονται συστηματικά από την παρούσα Κυβέρνηση, να επιλέγει ο Πέτρος Κόκκαλης να συμπορεύεται ή τουλάχιστον να φλερτάρει ανοιχτά, ακριβώς με αυτήν την Κυβέρνηση;

«ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ»

Την απάντηση δίνουν οι ίδιοι οι Πειραιώτες και οι φίλοι του Ολυμπιακού, που δηλώνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ότι ο Πέτρος Κόκκαλης είναι πλέον ανεπιθύμητος στον Πειραιά, καθώς νιώθουν προδομένοι από τη στάση που κράτησε απέναντί τους!

Την άποψη αυτή εξέφρασε το 80% περίπου  των ερωτηθέντων, με αρκετούς από αυτούς να θεωρούν ότι ο κ. Κόκκαλης οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τουλάχιστον εκείνους που τον ψήφισαν ως υποψήφιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», από τον φίλο του Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, αλλά και από τον Μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ

Πάντως είναι γεγονός ότι μέχρι να «σκάσει» το ζήτημα με τον Πέτρο Κόκκαλη, επικρατούσε μια σχετική χαλαρότητα στο συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και ένα κλίμα άνετης επικράτησης, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει.

Αυτό έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό τις προηγούμενες μέρες, με αφορμή το ζήτημα Κόκκαλη, γεγονός που φαίνεται να συσπείρωσε αρκετά τα μέλη του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη, τα οποία πλέον αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ενδεικτική είναι η συνέντευξη που παραχώρησε στο Piraeus Press ο Πρόεδρος της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και Πρόεδρος ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και Νήσων της ΝΔ Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο οποίος εξέφρασε δημόσια αυτό που διαπιστώσαμε και εμείς στο ρεπορτάζ στο δρόμο, ότι δηλαδή ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ανεπιθύμητος στον Πειραιά.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Πληροφορίες μας θέλουν τον Πέτρο Κόκκαλη να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο παραίτησης από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, καθώς το κλίμα πλέον είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον ίδιο.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο ίδιος δε θα παραβρεθεί δεν καμία από τις επόμενες συνεδριάσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι διάδοχοί του ήδη έχουν ξεκινήσει να «ελέγχουν» τα πεπραγμένα του κ. Κόκκαλη, προκειμένου να καταρτίσουν έναν ουσιαστικό απολογισμό του έργου της 5ετούς θητείας στον τομέα της ανάπτυξης.

Η ανακοίνωση του Πέτρου Κόκκαλη ως υποψηφίου Ευρωβουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται ότι θα αποτελέσει και την οριστική «ταφόπλακα» της σχέσης του γνωστού επιχειρηματία τόσο με τον Πειραιά και τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βοϊδονικόλας: «Ο Πέτρος Κόκκαλης δε θα πρέπει να πατήσει ξανά το πόδι του στον Πειραιά…»