ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019: Η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει για σαν καλά στον Πειραιά

- Το Piraeus Press σας μεταφέρει όλο το προσκήνιο και το παρασκήνιο των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου

- Δυναμική παρουσία της νέας γενιάς στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Βλαχάκου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Μετά την επίσημη στήριξη της ΟΝΝΕΔ Πειραιά μέσω συγκεκριμένων υποψηφιοτήτων κορυφαίων στελεχών της, ακόμα μια «δυνατή παρέα νέων ανθρώπων» φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στο «παιχνίδι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press η φωτογραφία της παρέας βρίσκεται πολύ κοντά στον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Νίκο Βλαχάκο, με 2 εκ των 6 να έχουν ήδη ανακοινωθεί επίσημα, ο μεν Αντώνης Μοραντζής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, ο δε Παναγιώτης Αθανασόπουλος ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στην Ε Δημοτική Κοινότητα.

Μοσχοβάκος και Χριστοδούλου νέοι και συνάμα έμπειροι αυτοδιοικητικοί, ενεργοί από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ. Ο πρώτος πρώην Πρόεδρος της Α Δημοτικής Κοινότητας και νυν Κοινοτικός Σύμβουλος και ο δεύτερος πρώην Κοινοτικός Σύμβουλος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εκλεγμένος στην Α Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με γερές εκλογικές βάσεις, συγγενής με τον Γενικό Γραμματέα της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων Νίκο Μουσελή.

Όλους τους δένει φιλία ετών και όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν και πάλι με αφορμή τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου!

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η ΟΝΝΕΔ Πειραιά στηρίζει Νίκο Βλαχάκο για Δήμαρχο Πειραιά

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019: Διαρκής άνοδος για Νίκο Βλαχάκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ