Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ: Υποψήφιος Βουλευτής με ΝΔ ο Νίκος Βλαχάκος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Κλείδωσε για το ψηφοδέλτιο της Α Πειραιά & Νήσων ο Νίκος Βλαχάκος

- Έτοιμος να δώσει τη μάχη του σταυρού στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ο Γιατρός και αδερφός του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Piraeus Press, ο Νίκος Βλαχάκος θα είναι τελικά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την εκλογική περιφέρεια Α Πειραιά & Νήσων.

Το όνομά του είχε παίξει και για υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, αλλά τελικά θα δώσει τη μάχη στο μεγάλο λιμάνι από τη θέση του υποψήφιου Βουλευτή.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΑ

Ο Νίκος Βλαχάκος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον Πειραιά, έχει προσφέρει και ως γιατρός και ως Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ», ενώ έχει διατελέσει και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά.

Θεωρείται ότι επέχει ιδιαίτερη απήχηση στο μανιάτικο στοιχείο του Πειραιά, αλλά και στη λαϊκή βάση της ΝΔ, την πατριωτική δεξιά, από όπου αναμένεται να αντλήσει και το μεγαλύτερο μέρος των ψήφων που θα λάβει.

*Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις των πρώτων ονομάτων υποψηφίων Βουλευτών για όλη την επικράτεια, από τις αρχές του Ιανουαρίου (10/1/2019 και μετά).