Ανδρέας Ανδριανόπουλος για Δήμαρχος Πειραιά;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Νέα βόμβα στο μεγάλο λιμάνι σχετικά με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές 2019

- Σενάριο υποψηφιότητας Ανδρέα Ανδριανόπουλου με τη στήριξη της ΝΔ

- Τι έλεγε ο ίδιος πριν μερικά χρόνια για ενδεχόμενη επαναφορά του στο Δήμο Πειραιά;

...του Σαράντος Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Τα σενάρια για τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά με στήριξη της ΝΔ δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες.

Αυτή τη φορά ακούστηκε το όνομα του Πειραιώτη τέως Δημάρχου Πειραιά, Βουλευτή Α Πειραιά και Υπουργού Ανδρέα Ανδριανόπουλου!

Μάλιστα η σχετική διαρροή διαδόθηκε στην πόλη σε χρόνο ρεκόρ, με τους Πειραιώτες να συζητούν περί του ενδεχόμενου της πολιτικής επιστροφής του απογόνου της μεγάλης πειραιώτικης οικογένειας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ανδριανόπουλος κοντεύει τα 70 χρόνια ζωής, αλλά το πνεύμα και η πολιτική του σκέψη, ανταγωνίζονται ακόμα και 30ρηδες!

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σε σχετική συνέντευξης που είχε παραχωρήσει το 2010 ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ερωτώμενος για το αν υπήρχαν περίπτωση να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Πειραιά, εκείνος απαντούσε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μόνο κατά την περίπτωση εκείνη που ο Δήμος Πειραιά θα μετατρέπονταν σε Μητροπολιτικό Δήμο, ενσωματώνοντας γειτονικές περιοχές και μικρότερες από γύρω αυτοδιοικητικές μονάδες (λ.χ. Νησιά και Δήμους παλιάς Νομαρχίας Πειραιά).

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΝΔ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PP η Πειραιώς θα ανακοινώσει τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά στον οποίο θα δώσει στήριξη, εντός του επόμενου 15μερου και σίγουρα πριν τα Χριστούγεννα.

Αν κάτι τέτοιο δε συμβεί, τότε θα σημαίνει ότι η ΝΔ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υποψηφιότητα Δημάρχου για τον Πειραιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ