ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019: Η μάχη ξεκίνησε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι γεγονός πως στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του 2019, η μάχη μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών Συμβούλων, θα είναι ακόμα πιο σκληρή.

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019

Με δεδομένη την απλή αναλογική, αλλά και τις αρκετά μειωμένες θέσεις Υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανά συνδυασμό - όπως ορίζεται από τον Κλεισθένη - ο ανταγωνισμός θα κορυφωθεί!

Αν συνυπολογίσουμε δε και ενδεχόμενες «ισχυρές μεταγραφές» είτε εσωτερικές (δηλαδή «δυνατοί» κοινοτικοί σύμβουλοι να κατέλθουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι) είτε εξωτερικές (δηλαδή μεταγραφές από άλλους συνδυασμούς), αντιλαμβανόμαστε ότι το «παιχνίδι» γίνεται ακόμα πιο σκληρό.

Με δεδομένες μέχρι σήμερα τις υποψηφιότητες Μώραλη και Μπελαβίλα, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η «μεγάλη μάχη» μεταξύ υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, θα δοθεί στην παράταξη «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος άλλωστε έχει ξεκινήσει και τις σχετικές ανακοινώσεις που αφορούν στη στελέχωση του συνδυασμού.

Αναμένοντας τον υποψήφιο της ΝΔ για το Δήμο Πειραιά, όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, ο Γιάννης Μώραλης κερδίζει πολύτιμο πολιτικό χρόνο, μιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήδη έχει κλείσει «ισχυρούς» υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται από την παράταξη «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του Βασίλη Μιχαλολιάκου, δημιουργώντας ένα κλίμα πανστρατιάς και σημαντικό «αέρα νίκης».

Ήδη ο Γιάννης Μώραλης έχει ανακοινώσει ως υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους τόσο τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων Γιάννη Βοϊδονικόλα, όσο και 3 ακόμα στελέχη της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων, καθώς επίσης και την ένταξη στον «Πειραιά Νικητή» του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη.

Οι επόμενες κινήσεις στην πολιτικη σκακιέρα του Δήμου Πειραιά αναμένονται με ενδιαφέρον... το μόνο βέβαιο είναι ότι δε θα πλήξουμε σε αυτές της Δημοτικές Εκλογές στον Πειραιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ