ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Η επίσημη ΝΔ του Πειραιά (ΝΟΔΕ) στηρίζει Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Γιάννης Μώραλης «καλύπτει» το κενό που άφησε η ΝΔ και ο Βασίλης Κορκίδης

- Πρόεδρος ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων και σημαντικά στελέχη της υποψήφιοι με την παράταξη «Πειραιάς Νικητής»

- Δύσκολα τα πράγματα για τη ΝΔ στον Πειραιά

- Και στελέχη Μιχαλολιάκου υποψήφιοι με Μώραλη

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Φαίνεται πως το «φιάσκο» με την υποψηφιότητα Κορκίδη για το Δήμο Πειραιά, βρήκε απροετοίμαστη την Πειραιώς, καθώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος και μέχρι στιγμής δε διαφαίνεται να έχει βρεθεί λύση.

Το κενό που προκλήθηκε, όπως όλα δείχνουν, καλύπτεται σταδιακά και επιτυχώς από τον Γιάννη Μώραλη, ο οποίος χθες έσπευσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Προέδρου και 3 ακόμα στελεχών της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων, του επίσημου οργάνου της ΝΔ δηλαδή στον Πειραιά.

Τα 4 ονόματα που ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - Γιάννης Βοϊδονικόλας, Τάσος Μαρκαριάν, Γρηγόρης Βήχος, Μαρία Γκουτζαμάνη - πέραν του γεγονότος ότι είναι στελέχη της ΝΔ Α Πειραιά, είναι και αρκετά δραστήριοι Πειραιώτες, τόσο επαγγελματικα όσο και κοινωνικά.

Μάλιστα, το Piraeus Press είναι σε θέση να γνωρίζει ότι αρκετά ακόμα στελέχη της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων στηρίζουν ήδη την υποψηφιότητα Μώραλη, ανεξαρτήτως αν θα είναι ή όχι υποψήφιοι με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες, αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» έχουν συναντηθεί με τον Γιάννη Μώραλη, ενώ ορισμένοι εξ αυτών θα είναι υποψήφιοι μαζί του και θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Όπως διαμορφώνεται η κατάσταση λοιπόν, τα πράγματα φαντάζουν πολύ δύσκολα για τον υποψήφιο που θα επιλεχθεί τελικά από τη ΝΔ, ενώ θα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα όσο αυτή η επιλογή πηγαίνει προς τα πίσω χρονικά, με δεδομένο ότι και το επίσημο όργανο του κόμματος στον Πειραιά πρόσκεινται κατά μεγάλη πλειοψηφία στον νυν Δήμαρχο Πειραιά και επισήμως!

Στη μάχη της ανακατάληψης του «κενού» φαίνεται πως ξαναμπαίνει και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος γευμάτισε με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του στα Καμίνια πριν λίγες μέρες.

Όμως όσο και εκείνος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, τόσο οι εξελίξεις θα τρέχουν υπέρ του Γιάννη Μώραλη που πλέον έχει θέσει ως στόχο την εκλογή από την πρώτη Κυριακή... κάτι που μέχρι πριν ένα μήνα τουλάχιστον φάνταζε ανέφικτο!