Βασίλης Μιχαλολιάκος is back!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος επέλεξε να κάνει ηχηρή-αρχηγική επανεμφάνιση στο «άντρο» των Μανιατών και τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, στα Μανιάτικα του Πειραιά!

Η προεκλογική περίοδος πλέον παίρνει άλλο ενδιαφέρον μετά το come back του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον πανηγυρικό εσπερινό της Αγίας Σοφίας.

Μάλιστα, ο τρόπος που επέλεξε να κάνει την εμφάνισή του ήταν άκρως επιβλητικός και με αέρα... νικητή!

Συνοδευόμενος από πρωτοκλασάτα στελέχη του συνδυασμού του «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» κατέφτασε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας - νωρίτερα από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη - στέλνοντας ηχηρό και συνάμα αρχηγικό μήνυμα ότι είναι ΠΑΡΩΝ στα κοινά του Πειραιά.

Μετά από λίγη ώρα κατέφτασαν και «στάθηκαν στο πλευρό» του Βασίλη Μιχαλολιάκου τόσο ο γαμπρός του και Βουλευτής Α Πειραιά της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος όσο και οι Βουλευτές Β Πειραιά Τραγάκης και Νεράτζης (πρώην).

Εντύπωση και προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος συνοδευόταν από περίπου 20 στελέχη του, αντιθέτως στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη δεν ήταν πάνω από 5 Δημοτικοί του Σύμβουλοι...

ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Ο ίδιος επισήμως δεν έχει ανακοινώσει την εκ νέου κάθοδό του στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές με στόχο τη διεκδίκηση του Δήμου Πειραιά.

Ωστόσο, ο πολιτικός μηχανισμός του λειτουργεί εδώ και καιρό προς αυτή την κατεύθυνση και με δεδομένη τη χθεσινή του παρουσία στην Αγία Σοφία, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press, δεν αποκλείεται να δούμε ηχηρές μετακινήσεις από το στρατόπεδο του Γιάννη Μώραλη σε αυτό του Βασίλη Μιχαλολιάκου... και αντίστροφα!